Administrare forumuri: Permisiuni
- Mihai
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Administrare forumuri: Permisiuni
Am observat ca pe forumul pe care l-am instalat la mine pe server userii
care nu sunt autentificati pot posta mesaje ca si Guest.
As vrea si eu sa stiu daca exista vreo modalitate prin care userii
neautentificati la forum sa nu poata posta mesaje.
Adresa forumului este www.baiamare.zoel.ro/forum/
Mihai
care nu sunt autentificati pot posta mesaje ca si Guest.
As vrea si eu sa stiu daca exista vreo modalitate prin care userii
neautentificati la forum sa nu poata posta mesaje.
Adresa forumului este www.baiamare.zoel.ro/forum/
Mihai
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Selectezi din Panoul administratorului -> Administrare forumuri -> Permisiuni. In partea dreapta iti va apare: Controlul permisiunilor forumului. In acest panou de control se pot seta permisiunile pentru forumurile existente.
Rubricile sunt: Vizualizare, Citire, Scriere, Raspunde, Modifica, Sterge, Lipicios (Sticky), Anunt, Vot, Creare sondaj. Pentru aceste proprietati ai de ales intre: Toti, Inreg (inregistrat), Privat, Mod (moderatori) si Admin (administratori).
Pentru a evita ca toti vizitatorii sa poata posta mesaje in forum va trebui sa setezi ca optiunile: Scriere, Raspunde, Modifica, Sterge, Vot, Creare sondaj sa poata fi facute doar de Inreg. Lasand pentru Toti doar Vizualizare si Citire.
Desigur poti avea alte preferinte si poti permite utilizatorilor inregistrati si sa creeze subiecte de tip Anunt sau Sticky, sau din contra, poti seta aceste optiuni doar pentru moderatori... Sunt o multime de posibilitati
Rubricile sunt: Vizualizare, Citire, Scriere, Raspunde, Modifica, Sterge, Lipicios (Sticky), Anunt, Vot, Creare sondaj. Pentru aceste proprietati ai de ales intre: Toti, Inreg (inregistrat), Privat, Mod (moderatori) si Admin (administratori).
Pentru a evita ca toti vizitatorii sa poata posta mesaje in forum va trebui sa setezi ca optiunile: Scriere, Raspunde, Modifica, Sterge, Vot, Creare sondaj sa poata fi facute doar de Inreg. Lasand pentru Toti doar Vizualizare si Citire.
Desigur poti avea alte preferinte si poti permite utilizatorilor inregistrati si sa creeze subiecte de tip Anunt sau Sticky, sau din contra, poti seta aceste optiuni doar pentru moderatori... Sunt o multime de posibilitati

-
- Utilizator înregistrat
Vizitatori neinregistrati
Cum scot sa nu mai posteze vizitatorii neinregistrati?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
seteaza in:
- Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Permisiuni->Vizualizare/Citire/Scriere/Răspunde/Modifică/Şterge/Lipicios (Sticky)/Anunţ/Vot/Creare sondaj->Înregistrat (Ex. Admin demo)
sau
- Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Permisiuni->Premisiune simplă->Înregistrat (Ex. Admin demo)
- Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Permisiuni->Vizualizare/Citire/Scriere/Răspunde/Modifică/Şterge/Lipicios (Sticky)/Anunţ/Vot/Creare sondaj->Înregistrat (Ex. Admin demo)
sau
- Panoul Administratorului->Administrare forumuri->Permisiuni->Premisiune simplă->Înregistrat (Ex. Admin demo)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am si eu o problema , as vrea sa stiu unde trebuie sa setez sa nu mai poate sa posteze un utilizator decat sa fie inregistrat , ms
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- Tudy002200
- Utilizator înregistrat
Cum pot sa fac sa nu mai poata posta cei neinregitrati?
Buna.
Cum as putea face sa nu mai poata sa posteze cei care nu sunt inregistrati sau logati? ... imi tot posteaza cu "Vizitator" si ... nu e frumos.
Va rog sa-mi ziceti de unde.
Multumesc.
Cum as putea face sa nu mai poata sa posteze cei care nu sunt inregistrati sau logati? ... imi tot posteaza cu "Vizitator" si ... nu e frumos.
Va rog sa-mi ziceti de unde.
Multumesc.
- BuGsY
- Fost coleg
Administrare forumuri -> Permisiuni şi alegi pentru fiecare forum în parte Inregistrat [ascuns]
Ghidul utilizatorului phpBB -> Permisiuni forum
Ghidul utilizatorului phpBB -> Permisiuni forum
- Tudy002200
- Utilizator înregistrat