Conectare la forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Conectare la forum

Mesaj de Dragosvr92 »

Ai facut ce ti am zis de pe calculatorul cu problema?
Vad ca site-ul sa incarcat, a primit toate acele pachete.

Unele persoane din Korea, USA, Londra, Mexic etc, mi au zis ca nu imi pot accesa forumul, si credeam ca mint, pentru ca nu vedeam nici o problema. Desi, cand am incercat sa ma conectez de la Scoala imi spunea ce iti spune si tie.

Puteam accesa alte domenii de pe acelaşi server, dar nu pe cel unde am forumul. Desi, avea toane :lol:
Despre Propagarea domeniului nu putea fi vorba pentru ca era inregistrat de o lunga perioada de timp.
N-am nici o idee ce a avut sau daca alte persoane mai au aceasi problema :D

Sunt 90% Sigur ca la scoala foloseau RDS. Nu-mi aduc aminte bine. Folosesc RDS Din 2007 si nu am intampinat nici o restrictie pe sit-uri :?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
mufy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de mufy »

Forumul era incarcat dar in felul urmator (am asteptat cc 20sec pana s-a incarcat... iar dupa ce s-a incarcat imi arata 2900 mesaje, adica ce a fost pe 31 iulie.. [normal forumul acum are peste 3000...dar mie imi arata 2900 cand se incarca] multumesc f mult pt ajutor

edit: http://uploadimage.ro/images/33244689348537063521.jpg
asa imi arata [poza este facuta acum...
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Ai incercat sa iti contactezi Host-ul?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
mufy
Utilizator înregistrat

Mesaj de mufy »

Am gasit problema [eram la un host...incepuse de cateva zile sa mearga greu si am schimbat hostul, nu stiu dc uneori mii se incarca pe datele vechiului host... adica pe baza lor de date...], am sters forumul de acolo si merge totul perfect acum...
multumesc mult celor de mai sus
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Cum adica O.o
Baza de date este accesata de pe serverul unde exista si fisierele forumului. Nu stiu daca este posibil sa schimbi localhost cu numele unui domeniu si sa accesezi baza de date dp alt server :-s. Poate ai facut asta O.o

Ar fi trebuit sa iti stergi toate fisierele cand te ai mutat de la ei :)
mufy
Utilizator înregistrat

Mesaj de mufy »

TheKiller scrie:Cum adica O.o
Baza de date este accesata de pe serverul unde exista si fisierele forumului. Nu stiu daca este posibil sa schimbi localhost cu numele unui domeniu si sa accesezi baza de date dp alt server :-s. Poate ai facut asta O.o

Ar fi trebuit sa iti stergi toate fisierele cand te ai mutat de la ei :)
serios vorbesc, asta era problema, se conecta cateodata la vechiul lh si cateodata la cel nou...in proportii egale de timp...nici eu nu stiu cum de se putea...
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”