TitansCS.Ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Edd
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

TitansCS.Ro

Mesaj de Edd »

-Datorita faptului ca ne-am mutat de pe mybb pe phpbb3 am pierdut baza de date. Asa ca am luat-o de la inceput si speram sa ajungem cat mai sus. Proiectul nostru este amplu , o comunitate de gaming si sper ca acesta sa se realizeze in timp.
*Tin sa anunt ca se va da drumul si la un server de cs in aceasta saptamana si invitam pe toti sa ni se alature.De asemenea este deschisa intrarea in comunitate cu orice server [cs, cs:s, sa-mp , radio , ts , wow, metin s.a.m.d.] Garantam populare in maxim o saptamana. Daca nu sunteti multumiti puteti parasi comunitatea de buna voie si fara nici o suparare.
*De asemenea ,cum suntem la inceput recrutam staff capabil si experimentat.[rulam pe phpbb3]Totul se rezolva printr-o cerere pe forum.

*Forum nostru este CLICK ! .Va asteptam .
Contact Edd : s_shadowking
Respect phbpp Romania.!

Regards,
Edd [Founder Titanscs]
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: TitansCS.Ro

Mesaj de dorin »

Subiect inchis ! Mai exista unul identic aici. Atentie, ai putea fi avertizat pentru spam !
Închis

Înapoi la “Forumuri”