Cum setez ca posturile membrilor sa apara automat?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Dragon77
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Cum setez ca posturile membrilor sa apara automat?

Mesaj de Dragon77 »

Salut...va rog un sfat....am un site cu phbBB forum v.3.0.8...si nu nimeresc defel setarea pt k posturile membrilor sa apara automat.....akuma esta pe approve manual...am cautat peste tot...si nimik...nam gasit setarea..pls help.

Thanks
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Cum setez ASTA .....

Mesaj de 1960 »

În primul rând, învaţă să scrii corect româneşte.
În al doilea rând, puteai pune un titlu, în loc de ASTA, văd că în mesaj ai ştiut să spui care este problema.
În al treilea rând, dacă ai folosi căutarea avansată, din forum, ai rezolva de foarte multe ori mai rapid, decât aşteptând un răspuns.

Am scris aprobare mesaj, în caseta din Căutare avansată şi uite rezultatul, aici.
Dacă vei citi doar trei litere din fiecare subiect, nu vei înţelege nimic, e bine să citeşti toate mesajele unui subiect.
Spor la citit şi la limba română.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”