Salut...va rog un sfat....am un site cu phbBB forum v.3.0.8...si nu nimeresc defel setarea pt k posturile membrilor sa apara automat.....akuma esta pe approve manual...am cautat peste tot...si nimik...nam gasit setarea..pls help.
Thanks
Cum setez ca posturile membrilor sa apara automat?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Cum setez ASTA .....
În primul rând, învaţă să scrii corect româneşte.
În al doilea rând, puteai pune un titlu, în loc de ASTA, văd că în mesaj ai ştiut să spui care este problema.
În al treilea rând, dacă ai folosi căutarea avansată, din forum, ai rezolva de foarte multe ori mai rapid, decât aşteptând un răspuns.
Am scris aprobare mesaj, în caseta din Căutare avansată şi uite rezultatul, aici.
Dacă vei citi doar trei litere din fiecare subiect, nu vei înţelege nimic, e bine să citeşti toate mesajele unui subiect.
Spor la citit şi la limba română.
În al doilea rând, puteai pune un titlu, în loc de ASTA, văd că în mesaj ai ştiut să spui care este problema.
În al treilea rând, dacă ai folosi căutarea avansată, din forum, ai rezolva de foarte multe ori mai rapid, decât aşteptând un răspuns.
Am scris aprobare mesaj, în caseta din Căutare avansată şi uite rezultatul, aici.
Dacă vei citi doar trei litere din fiecare subiect, nu vei înţelege nimic, e bine să citeşti toate mesajele unui subiect.
Spor la citit şi la limba română.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.