Problema vizualizare forumuri de catre vizitatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Problema vizualizare forumuri de catre vizitatori
Buna ziua, am din nou o problema cu forumul meu. De curand am schimbat hostul la forumul meu dar cand am importat baza de date imi dadea o eroare cu "could not get style_data" sau ceva de genu. Forumul era 3.0.7PL, dar pe noul host am instalat ultima versiune 3.0.8 am instalat aceeasi tema, si am importat doar tabelele din baza de date cu forumurile, userii, grupurile si subiectele. toate bune si frumoase dar cu toate ca la toate forumurile am setat la grupul vizitatori "permisiuni doar pentru vizualizare" nu apare nici un forum daca nu esti logat sau daca nu ai cont. Ce ar trebui sa fac ca sa mearga? Stiu ca solutia este din phpmyadmin ca in rest am incercat tot. Forumul meu este www.unrealgamers.org/forum. Va multumesc anticipat.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema vizualizare forumuri de catre vizitatori
Era de preferat sa importi toata baza de date.
Pentru eroarea "could not get style_data" ar fi trebuit sa aplici: knowledge/kb_show.php?id=131
Pentru problemele de permisiuni: verifica permisiunile pentru utilizatorul Vizitator (Anonymous) si pentru grupul Vizitatori knowledge/kb_show.php?id=143
Pentru eroarea "could not get style_data" ar fi trebuit sa aplici: knowledge/kb_show.php?id=131
Pentru problemele de permisiuni: verifica permisiunile pentru utilizatorul Vizitator (Anonymous) si pentru grupul Vizitatori knowledge/kb_show.php?id=143
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
Am facut tot ce am gasit aici pe forum despre eroarea cu style_data si tot asa facea. La anonymous erau toate setate pe nu. Si la grupul vizitatori am pus permisiuni doar pentru vizualizare la fiecare forum si subforum in parte si tot nimic. Nu mai stiu ce sa fac, am urmat tot ce am gasit pe forum despre pesmisiuni si tot nu pot sa vad forumurile cand nu is logat. Ce mai pot sa ii fac ca e foarte enervant asa cand se uita cineva la forum si nu vede nimic?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Ai verificat setarile pe optiunea "Poate citi forumul" pentru user/grup? Vezi capturile din articol: knowledge/kb_show.php?id=143
Am impresia ca nu ai verificat bine. Pune niste capturi.
Am impresia ca nu ai verificat bine. Pune niste capturi.
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
Multumesc Bogdan. Ai avut dreptate, puteam sa am eu toate permisiunile pentru grup, dar la User toate erau pe NU(nu am salvat modificarile). Acuma merge. Multumesc inca o data pentru ajutor.