Cum fac un database?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cannabis
Nou venit

Cum fac un database?

Mesaj de cannabis »

Stiu ca probabil s-a mai explicat asta dar dupa search, am gasit 116 mesaje...oricum, nu stiu cum sa fac un database. de mentionat ca vreau sa pun forumul pe un domeniu free(am incercat pe as pana acum, si probabil o sa incerc pe dap si pe zap.3x). 10x anticipat :)
Ar mai fi o chestie...pot sa pun forumul pe un server dintr-un lan, astefel incat sa poata intra toti userii lan-ului sa posteze pe el?? daca da, imi puteti spune mai pe scurt cam ce tre' sa fac?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Instalare/actualizare/conversie
Forumul merge si prin LAN cu orice browser la adresa http://NumePC(sau IP)/site/phpbb/
cannabis
Nou venit

Mesaj de cannabis »

Se pare ca mai nou trebuie sa trimiti mail la support@as.ro ca sa poti folosi php :(
in legatura cu forumul pe server...serverul trebuie sa aibe mysql si php banuiesc....dar cum se face cu baza de date in cazul asta?? se face o baza de date in mysql pe server care se foloseste??
p.s.: scuzati-mi intrebarile, daca sunt banale, dar nu ma pricep deloc si vreau sa invat....ms again pt info si anticipat :D
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

in momentul in care te inregistrezi la as.ro primesti un email cu toate informatiile. din cate stiu eu, trebuie sa faci o cerere pentru a-ti crea o baza de date mySQL iar PHP se ofera "default".

in concluzie: ia legatura cu cei de la as.ro si cand mai ai probleme ce tin de forumul phpBB te asteptam aici.
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”