Subforum in pagina unui forum.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kwas
Utilizator înregistrat

Subforum in pagina unui forum.

Mesaj de Kwas »

Salut si La Multi ani comunitatii phpBB.ro
Am o intrebare legata de subforumuri...cred. Am cautat prin arhiva dar nu m-am lamurit.

Ideea este urmatoarea: vreau sa inserez un subforum intr-un forum dar pe acceeasi pagina. Deci sus sa apara calea spre subforum ca un topic normal tip sticky pe care cand dau clik sa ma duca in subforum dar atunci cand nu accesez subforumul sub el sa apara topicele normale ale unui forum. Cu alte cuvinte e posibil sa faci un subforum care sa apara ca fiind un topic anunt/sticky dar dupa ce il accesezi sa aiba optiunile unui forum normal?
Am impresia ca m-am exprimat cam alambicat.... :roll:
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

De ce ai vrea tu ca un întreg subforum să apară undeva în mijlocul subiectelor?
Pentru subforumuri poţi încerca Categories hierarchy
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

Man...intr-un forum am un anunt care contine un material intins in 10-15 mesaje. E greoi de citit si nici nu as vrea sa fac din el multe alte anunturi...si de aceea ma gandeam sa pun informatia intr-un subforum in cadrului forumului respectiv!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

dar asa cum a spus si BuGsY, poti folosi Categories hierarchy care iti permite link-uri catre subforumuri. eventual folosesti Topic Link Hack sau Split Topic Type (vezi demo) si problema e rezolvata !
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”