Cum pot instala thanks mod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Cum pot instala thanks mod
Bogdan,
Multi dintre cei care solicitam sprijin aici, o facem pentru ca avem nevoie de suport in limba romana. Daca tu stii limba engleza, nu inseamna ca toata lumea o stie la fel de bine ca tine. Trimiterile pe care le faci adesea spre suportul in limba engleza si reprosurile pe care le faci mereu, nu fac decat sa puna intro postura de inferioritate pe cei ce nu stiu engleza. De aceea am rugamintea de a tine cont ca suntem romani si suportul acordat sa fie totusi in limba romana.
Fii convins ca cei ce stiu engleza, apeleaza direct la phpbb.com.
Multi dintre cei care solicitam sprijin aici, o facem pentru ca avem nevoie de suport in limba romana. Daca tu stii limba engleza, nu inseamna ca toata lumea o stie la fel de bine ca tine. Trimiterile pe care le faci adesea spre suportul in limba engleza si reprosurile pe care le faci mereu, nu fac decat sa puna intro postura de inferioritate pe cei ce nu stiu engleza. De aceea am rugamintea de a tine cont ca suntem romani si suportul acordat sa fie totusi in limba romana.
Fii convins ca cei ce stiu engleza, apeleaza direct la phpbb.com.
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
In ziua de azi engleza se invata si in Romania inca din gradinita. Din pacate cam toate materialele de pe net sunt in limba engleza si timpul dupa cum se stie este limitat. Noi ajutam din proprie initiativa asa ca se impune putin efort din din partea utilizatorilor; ne sta in caracter sa asteptam totul de-a gata.
Chiar si Google stie sa traduca: http://translate.google.ro/
Chiar si Google stie sa traduca: http://translate.google.ro/
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Stiu engleza. Dar nu stiu cum sa rezolv
-
- Utilizator înregistrat
vreau sa nu mai apara asta in profil http://imageshack.us/photo/my-images/19/unledwa.png/
- mihaela1
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Google este cel mai prost traducator. Datorita traducerii lui se pot face multe greseli. Iar incepand cu gradinita sa stii ca se invata si franceza si italiana si japoneza. Nu este obligatorie engleza.Chiar si Google stie sa traduca: http://translate.google.ro/
Stiu ca timpul este limitat si stiu ca cei ce ofera suport o fac benevol. Dar daca vei citi un pic raspunsurile pe forum, vei realiza cat timp s-a pierdut cu raspunsuri care nu folosesc nimanui. Mai mult de atat,incarca forumul inutil si cel ce cauta raspunsuri pe forum ajunge foarte greu la ceea ce are nevoie. Si timpul celor ce cauta este tot limitat.
Din punctul meu de vedere, cine nu are timp pentru un raspuns detaliat si clar ar trebui sa nu raspunda deloc. Este mult mai util pentru toata lumea un raspuns care cuprinde toti pasii pentru a rezolva o problema, decat 10 raspunsuri cu trimiteri inutile.
Iata ce spun statisticile de aici: Total mesaje 125553 • Total subiecte 16960 . Iti dai seama cate mesaje care nu folosesc nimanui se afla aici si cat timp s-a consumat aiurea pentru a le scrie?
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
-
- Utilizator înregistrat
va rog spunetimi cum facDxT scrie:vreau sa nu mai apara asta in profil http://imageshack.us/photo/my-images/19/unledwa.png/
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Şi vrei să apară altceva sau să nu mai apară nimic în locul acela?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Vreau sa nu mai apara nimic
- bogdan
- Nivel php: Mediu
Trebuie sa traduci fisierele de limba engleza ale MOD-ului (vezi in arhiva \root\language\en) si sa le copiezi in directorul de limba romana.DxT scrie:va rog spunetimi cum facDxT scrie:vreau sa nu mai apara asta in profil http://imageshack.us/photo/my-images/19/unledwa.png/
@mihaela1: Traducerea Google e mai buna decat nicio traducere. Si eu mi-as dori altceva dar din pacate nu traim intr-o lume perfecta.
-
- Utilizator înregistrat
Eu nu vreau sa mai apara vreau sa le sterg