Warning: Page has Expired

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
angelina
Nou venit

Warning: Page has Expired

Mesaj de angelina »

MA CONFRUNT CU O MARE PROBLEMA CARE E SUPER URGENTA!
multi useri mi s-au plans ca dupa postat,cand incearca sa se intoarca la forum sau sa vada mesajul postat,le apare urmatoarea eroare:

Warning: Page has Expired The page you requested was created using information you submitted in a form. This page is no longer available. As a security precaution, Internet Explorer does not automatically resubmit your information for you.

To resubmit your information and view this Web page, click the Refresh button.

de unde vine problmea si cum as putea sa o rezolv?Pls help me!!
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Cred că ar trebui să te calmezi; trage aer în piept şi citeşte Regulament forum
danielt scrie:..numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
Apoi roagă-i pe utilizatorii tăi să îşi schimbe foarte urgent setările din browser.
angelina
Nou venit

Mesaj de angelina »

BuGsY scrie:Cred că ar trebui să te calmezi; trage aer în piept şi citeşte Regulament forum
danielt scrie:..numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
Apoi roagă-i pe utilizatorii tăi să îşi schimbe foarte urgent setările din browser.

scuza-ma te rog,nu am mai avut timp sa citesc regulamentul,my mistake! :oops:

inca o intrebare va rog! nu-mi pot accesa forumul.imi da urmatorul mesaj:

Unable to connect to database on 'localhost' with user 'xxxx'
Please check your settings in multiforums config!

cum sa schimb setarile?nu mi-a mai aparut mesajul asta inainte. va rog sa ma ajutati,sunt newbie in acest domeniu!! :cry:
X5
Utilizator înregistrat

Mesaj de X5 »

In primul zine despre ce forum e vorba...zi link-ul lui
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

angelina scrie: inca o intrebare va rog! nu-mi pot accesa forumul.imi da urmatorul mesaj:

Unable to connect to database on 'localhost' with user 'xxxx'
Please check your settings in multiforums config!

cum sa schimb setarile?nu mi-a mai aparut mesajul asta inainte. va rog sa ma ajutati,sunt newbie in acest domeniu!! :cry:
Nu te poti conecta la baza de date, contacteaza adminul serverului pe care ai forumul. Ai un sistem multiforum sau cam asa ceva.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Dacă forumul tău este găzduit de vreun webhosting care nu îţi permite să îţi instalezi personal forumul, atunci eu îţi propun să îţi cauţi alt host.
Fişierul multiforums.config.inc.php este specific pentru webhostingurile care instalează automat phpBB pentru clienţi conturilor de host şi care nu le permit acestora accesul la fişiere şi la baza de date.
Servere free unde se poate instala forumul phpBB
angelina
Nou venit

Mesaj de angelina »

multumesc mult pt raspunsuri.asta am sa fac,am sa caut alt server pt ca pe asta numai probleme am.acum sper sa pot intra in el sa-mi salvez macar datele,pt ca incerc sa intru in el si imi spune The page cannot be displayed. :cry:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”