Schimbare parola
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Schimbare parola
Buna ziua am si eu o problema am un forum hostat phpbb3 ro si nu stiu cum s-a bugat de nu-mi mai merge parola de la cont de la administrator de pe forum stiti cum puteti sa o schimb din baza de date direct?
multumesc o zi buna

- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Schimbare parola
Nu vei putea din baza de date deoarece parolele sunt stocate codificat acolo.
Poţi încerca downloads.php?view=detail&df_id=37 cu fişierele de limba română de aici downloads.php?view=detail&df_id=39 şi să-ţi resetezi parola. Vezi cum poţi instala Support Toolkit aici: knowledge/kb_show.php?id=165.
Aici: knowledge/kb_show.php?id=166#Schimbare parolă ai un mic tutorial despre cum poţi schimba parola administratorului.
Va fi necesar să accesezi linkul "generate" din "If you aren’t able to login to phpBB you can use the internal authentication method of the Support Toolkit. To use this method you must generate a new password file." pentru a putea accesa STK. Descarcă fişierul de acolo, deschide-l şi copiază din câmpul următor care apare şi în fişierul numit password.php, parola de acolo
După aceea încarcă fişierul pe server în directorul stk apoi redeschide STK, introdu numele de administrator şi parola ta, şi astfel vei putea să accesezi STK pentru modificarea parolei de acces în Panoul de administrare.
Poţi încerca downloads.php?view=detail&df_id=37 cu fişierele de limba română de aici downloads.php?view=detail&df_id=39 şi să-ţi resetezi parola. Vezi cum poţi instala Support Toolkit aici: knowledge/kb_show.php?id=165.
Aici: knowledge/kb_show.php?id=166#Schimbare parolă ai un mic tutorial despre cum poţi schimba parola administratorului.
Va fi necesar să accesezi linkul "generate" din "If you aren’t able to login to phpBB you can use the internal authentication method of the Support Toolkit. To use this method you must generate a new password file." pentru a putea accesa STK. Descarcă fişierul de acolo, deschide-l şi copiază din câmpul următor care apare şi în fişierul numit password.php, parola de acolo
Cod: Selectaţi tot
$stk_passwd = 'aici este parola de acces';
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
Am un program care codifica parole tot ce trebuie este sa imi zici unde anume terbuie sa intru e cam greu si nu prea ma pricep cu tutorialu dat.
-
- Nivel php: Mediu
Ce program ai?KryptoNN scrie:Am un program care codifica parole tot ce trebuie este sa imi zici unde anume terbuie sa intru e cam greu si nu prea ma pricep cu tutorialu dat.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
De ce nu mută nimeni subiectul..?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11