http://exo.lx.ro/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
eXo
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXo »

Nu e cine stie ce, n-am avut timp sa-l "lucrez" pe cat as fi vrut, in plus a trebuit sa schimb (temporar) si "deviza" forumului ('Keep in touch', este un forum de comunicatii mobile, GSM,WAP etc) cu o urare pt sarbatori, ca na, asa se cade :D
GUI este clasicul subSilver, manipulat din setari, in hexa.
xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xXx »

Place de voi ... facetzi forumuri ca n-avetzi ce face... facetzi si voi ceva mai deosebit ... Moderatorilor luati si voi masuri ... Si dak nu te-ai ocupat de el de ce ii mai faci reclama .. Doamneeee ...
Nu mi-o lua in nume de rau .. asa-s eu bun la critica ...
Succes .. !
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

e bine, dar mai adauga niste moduri pe el...lucreaza si tu un pic...
[offtopic] ma xxx tu chiar esti bun numa' la critica si altceva NU...cand o sa ai un forum klumea, atunci sari cu criticile...[/offtopic]
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

gata cu cearta. discutati constructiv !
eXo
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXo »

xXx scrie:Place de voi ... facetzi forumuri ca n-avetzi ce face... facetzi si voi ceva mai deosebit ... Moderatorilor luati si voi masuri ... Si dak nu te-ai ocupat de el de ce ii mai faci reclama .. Doamneeee ...
Nu mi-o lua in nume de rau .. asa-s eu bun la critica ...
Succes .. !
L-am publicat pt a-l face cunoscut celor care sunt interesati de tema acestui forum, comunicatiile mobile.
Mod-uri i-am instalat numai ce am considerat necesar, afisarea subiectelor mesajelor in panoul principal. Nu ma intereseaza teribilismele, urmaresc doar sa fie "placut ochiului" si sa se miste repede. Zorzonelele pt tigani (nota bene).
Cel mai important, NU AM FOLOSIT COPY & PASTE in a modifica aspectul forumului, chestia asta phpBB Style created by phpBBStyles.com and distributed by Styles Database. care apare la tine pe site la mine LIPSESTE. Nu mi se spune XEROX...
E greu cu autocritica ,nu?... :wink: Succes si tie. Promiti...
flowers

Mesaj de flowers »

Dar lipseste si copyright phpbb.ro :!: La aia tre' sa pui xeroxu' daca vrei sa mai ai suport tehnic.
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Ba smiley ... Dak n-am un forum misto ... inseamna ca a tau imi da clasa ... ia sa-l vedem ... super tare .. 25 oameni :lol: .. super popular ... ai pus si tu niste moduri acolo pe el si apoi ti-ai pus palma in partea posterioara ... cand o sa ai un forum mai misto k al meu atuncia sa te vad ... pana atunci stai in banca ta ...
Happy new year at all !
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

xXx, te-am rugat mai devreme sa stai linistit. Nu e "fair" sa-ti bati joc de munca altuia.

Atentie la limbaj !
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

[offtopic] ma xxx tu chiar esti bun numa' la critica si altceva NU...cand o sa ai un forum klumea, atunci sari cu criticile...[/offtopic]
Smiley adik tu vrei sa zici ca ai un forum mai klumea ca al meu .. Un nou mod de reclama ? ... Si bogdane raspunsul lu smiley nu mi se pare unu prea logic ... ba smiley ... gandeste oleak inainte de a scrie ceva ...[/quote]
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Ma xXx ca sa nu ma cert cu tine itzi spun acuma...se vede ca ai 10 ani...de ce nu ma mira rapunsurile tale?
Bogdan, imi cer scuze pt. offtopic
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”