Cred'ca ai dreptate...CaTalyN scrie:Nu cred k o sa-ti dea
dracosu-adica cum ?Ei isi aduna 'clienti',isi fac forumuri,si le dezvolta,le fac mari...si apoi pleca?! Ce are de castigat noua atunci ?!
Nu am putut raspunde acestui mesaj nu din faptul ca este inposibil aceasta optiune, ci doar pentru lipsa de timp.dracosu scrie:Daca dupa un timp nu as mai vrea sa imi gazduiesc site-ul la voi ci pe un host propriu imi dati baza de date???
Nu vad nici o problema in asta! Dupa cum vine vb, altii pleaca altii vin.spiridusu_l1 scrie:Cred'ca ai dreptate...CaTalyN scrie:Nu cred k o sa-ti dea
dracosu-adica cum ?Ei isi aduna 'clienti',isi fac forumuri,si le dezvolta,le fac mari...si apoi pleca?! Ce are de castigat noua atunci ?!
Ar fi trebuit ca acest subiect să îl deschizi în zona de care ţine :mondo_sport scrie:Buna ziua !
Doresc crearea unui forum de sport de tip phpBB 3, un forum la care panoul de administrare sa fie in limba romana.
...........Cu stima si consideratie,
mondo_sport
PS : Pe acel forum, avem posibilitatea de a ne "desfasura" sub titlul de ...o zi da... 7 zile nu. Asta-i buba cea mai mare.
PS 2 : Rog suport pentru o versiunea phpBB 3 in limba romana la d-voastra pe site.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator