Problema automod ajutor.

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
synkron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Problema automod ajutor.

Mesaj de synkron »

Am urmatoarea problema la automod cand accesez tab automod in acp apare urmatorul mesaj de mai jos, nu stiu ce sai fac :| mentionez ca am dat search pe forum si nam gasit nimic

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_mods.php on line 1279: opendir(./../store/mods) [function.opendir]: failed to open dir: Permission denied
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_mods.php on line 1280: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_mods.php on line 1353: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Problema automod ajutor.

Mesaj de bogdan »

Subiect mutat.

Asigura-te ca ai instalat corect AutoMOD: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=164
synkron
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de synkron »

bogdan scrie:Subiect mutat.

Asigura-te ca ai instalat corect AutoMOD: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=164
am instalat foarte corect dar nu ma lasa pe ftp sa intru in store/mods uite si o poza cu ce mi apre nici permisiunile nu le pot schimba
http://img41.imageshack.us/img41/8463/automod.png
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

In cazul asta ia legatura cu cei de la hosting si spune-le ca nu poti seta atributele pe directoare.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”