Problema incarcare pe server a forumului

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
allkohol
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Problema incarcare pe server a forumului

Mesaj de allkohol »

Folosesc pentru a incarca forumul pe domeniu, fillezilla si cand transfer tot forumul imi apar 6 fisiere esuate, toate sunt de tipul .htaccess.. Prima data nu am bagat in seama treaba, am continuat, mi-am instalat forumul, dar cand vroiam sa imi fac in forum categorii noi nu ma lasa, m-am uitat pe forum si am vazut ca trebuie sa modific permisiunile pentru forum, am ales toate forumurile cand am ajuns la acel pas, apoi au aparut 4 ferestre mici fara nimic in ele. in prima de sus stanga era users (ceva de genu), in a doua dreapta sus era groups, in a treia stanga jos puteam da find member, iar in a patra dreapta jos aparae groups si administrators, am urmat de vreo 4 ori pasii de pe forum si nu imi aparea aceelasi lucru ca si in imagiinile in care era explicata treaba, am considerat ca este din cauza acelor fisiere esuate, acuma am dowloadat de pe forumul romanesc versiunea 3 a forumului, inainte downloadasem de pe phpbb.com, dar imi da la fel, aceeleasi fisiere esuate. tin sa precizez ca fisierului config.php i-am setat permisiunea 644, am crezut ca nu e bun asa am incercat si cu 777, mai multe variante. As vrea sa reusesc cumva sa imi fac un forum, sa ii pot creea categori, eventual sa pun un style, dar astea cu timpul, intai sa fac sa imi mearga categoriile. Ma puteti ajuta cumva ? Va multumesc pentru atentie.
N3@mTzZzU
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Problema incarcare pe server a forumului

Mesaj de N3@mTzZzU »

Cred ca ai probleme cu webhostul :)
Cs.Cutitarii.Ro » Dr.Cutitarii.Ro » Pub.Cutitarii.Ro
Brebu.Cutitarii.Ro » GG.Cutitarii.Ro » Respawn.Cutitarii.Ro
allkohol
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Mesaj de allkohol »

si ai vreo propunere de un host gratuit ? macar pana ma obisnuiesc si stiu cam cu ce se mananca un forum, un site.. ca apoi cumpar domeniu cu tot cu host.. dar intai sa invat
N3@mTzZzU
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de N3@mTzZzU »

Cs.Cutitarii.Ro » Dr.Cutitarii.Ro » Pub.Cutitarii.Ro
Brebu.Cutitarii.Ro » GG.Cutitarii.Ro » Respawn.Cutitarii.Ro
bogdan
AdministratorAdministrator