Buna, sunt nou in phpbb folosesc phpbb3.0.8 si am luat de aici view_new_messages_1.0.0 (Mesaje noi in header)
dar credeti-ma ca nu ma descurc deloc, am auzit pe multi spunand ca phpbb e foarte usor de administrat. io insa nu ma pot descurca, am instalat mai multe forumuri dar nu am ramas asa prost ca la phpbb, mi greu putin pana ma obisnuiesc stiu dar cum pot instala ceva in phpbb? exemplu mesaje noi in header. am deschis fisieru XML am incercat sa inteleg ceva de acolo insa nimic nu ma ajutat. vreau daca se poate sa imi explicati ce trebuie sa fac mai exact sa pot instala un asemenea mod .. multumesc anticipat si va rog sa ma crede-ti ca sunt abea la inceput si am nevoie de putin ajutor
ajutor instalare MOD-uri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Re: ajutor instalare MOD-uri
si care din topicurile alea mi sar potrivi pentru problema mea, si inca ceva, cum pot face sa mut avataru si datele userului in stanga..
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Articole: viewtopic.php?f=46&t=17949&p=125476#p125476
Pentru a 2-a intrebare: http://www.phpbb.com/kb/article/prosilv ... s-on-left/
Pentru a 2-a intrebare: http://www.phpbb.com/kb/article/prosilv ... s-on-left/
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Fisierul xml il deschizi cu un browser, nu cu editor de texte.
In el iti spune clar ce fisier sa deschizi pentru editare, ce sa cauti si ce sa adaugi/stergi/inlocuiesti, pozitia unde se plaseaza textul nou in fisiere, etc
Tot in acest xml gasesti instructiuni pentru adaugarea unor fisiere noi create de autorul MOD-ului si unele secvente SQL pentru modificarea bazei de date, daca este cazul.
Pentru problema ta, ti-a raspuns Bogdan
In el iti spune clar ce fisier sa deschizi pentru editare, ce sa cauti si ce sa adaugi/stergi/inlocuiesti, pozitia unde se plaseaza textul nou in fisiere, etc
Tot in acest xml gasesti instructiuni pentru adaugarea unor fisiere noi create de autorul MOD-ului si unele secvente SQL pentru modificarea bazei de date, daca este cazul.
Pentru problema ta, ti-a raspuns Bogdan
multumesc de raspunsuri, phpbb ma depaseste total, mult mult mult mult mult de munca si multa multa multa multa bataie de cap , sunt total depasit de cat coduri si cate fisiere trebuiesc editate pentru a face ceva modificari pe forum .. pacat ca imi place phpbb dar renunt din lipsa de experienta .. multumesc inca o data dar nu am reusit sa repar nici una din cele 2 probleme ale mele
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.1
- Server: Windows
daca ai fi mai atent la ce a zis colegi mei ai intelegi si ti-ai putea rezolva problemele

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Nu e nevoie sa adaugi astfel de comentarii. In plus ar trebui sa inveti sa scrii corect gramatical.Danut11 scrie:daca ai fi mai atent la ce a zis colegi mei ai intelegi si ti-ai putea rezolva problemele