Eroare logare in joomla afisata in PHPbb3

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
gicahagi
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Eroare logare in joomla afisata in PHPbb3

Mesaj de gicahagi »

Salut

Am o intrebare :
cum pot, in cazul in care ma loghez gresit in joomla, sa prind eroarea de logare in Phpbb3 si sa o afisez?

Situl este www.dril.ro.

Forumul este http://www.dril.ro/forum/

Am un modul care face automat la crrere si logare, userui si aprole , atat in DB-ul de joomla cat si in cel de PHPbb3. Cu alte cuvinte, userii sunt duplicati in ambele DB-uri. IN felul acesta , pot sa am acelasi user peste tot in site

Cand dau pe autentificare, automat redoirectez catre joomla si cu modulul de logare din joomla fac autentificarea.
Daca sunt date introduse corect, automat fac redirectarea catre phpbb3 logat .

Daca nu , fac de asemenea redirectarea catre phpbb3, dar nu reusesc sa afsez eroarea de logare.

Multumesc anticipat pentru ajutor.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare logare in joomla afisata in PHPbb3

Mesaj de bogdan »

Cred ca bridge-ul de conectare ar trebui sa ofere acest lucru. In phpBB3 poti doar sa activezi functia Debug: knowledge/kb_show.php?id=130
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Eroare logare in joomla afisata in PHPbb3

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Cel mai probabil mesajul de eroare trebuie copiat din fişierele de limbă a phpBB şi inserate în fişierul de eroare Joomla. Nu toţi ştim structura fişierelor din Joomla.
Dacă ştii care este fişierul de eroare din Joomla nu trebuie decât să îl editezi şi să preiei/inserezi în locul lui mesajul dorit, ca de ex. eroarea din phpBB.

Sper că n-am înţeles greşit.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”