Permisiuni.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Permisiuni.
Salut , cei care se inregistrează , pot creea topicuri globale , pot inchide topicuri , am verificat permisiunile , nu au nicio permisiune , poate fi de la tema ?
-
- Nou venit
Re: Permisiuni.
am nevoie astazi de raspuns
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Citeşte knowledge/kb_show.php?id=143 şi vino cu câteva capturi cu permisiunile Utilizatorilor înregistraţi.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
nu arata nimica , ca ce poate sa faca ei ..
arata optiuni normale , ca isi poate schimba parola , poate trimite mesaj privat , dinastea , nu ca poate edita topicuri care sunt inchide , topicuri globale etc , etc..

- 1960
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Neexperimentat
OneDream scrie:Salut , cei care se inregistrează , pot creea topicuri globale , pot inchide topicuri , am verificat permisiunile , nu au nicio permisiune , poate fi de la tema ?
Vezi ce permisiuni ai activat pentru grupul de noi înscrişi, e posibil ca cei ce se înscriu să aibă permisiuni ca de mod sau admin, dacă ai copiat permisiunile de grup, de la un grup la altul.
Sunt mai multe zone de unde poţi seta permisiuni : pentru utilizator, pe grup, pe forum, etc...
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Vezi permisiunile de moderator al grupurilor.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Ai rabdare sa ti se raspunda. Nu ai voie sa scrii mesaje consecutive la un interval < 24h. Citeste regulamentulOneDream scrie:am nevoie astazi de raspuns
-
- Nou venit
Deci nu am facut nicio permisiune , la nici o grupa deocamdata , pentru ca nu am rezolvat problema asta cu utilizatorii1960 scrie:OneDream scrie:Salut , cei care se inregistrează , pot creea topicuri globale , pot inchide topicuri , am verificat permisiunile , nu au nicio permisiune , poate fi de la tema ?
Vezi ce permisiuni ai activat pentru grupul de noi înscrişi, e posibil ca cei ce se înscriu să aibă permisiuni ca de mod sau admin, dacă ai copiat permisiunile de grup, de la un grup la altul.
Sunt mai multe zone de unde poţi seta permisiuni : pentru utilizator, pe grup, pe forum, etc...

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Incearca sa raspunzi la intrebari. Ai fost rugat sa pui niste capturi cu permisiunile pe utilizator/grup utilizatori.
Citeste articolul: knowledge/kb_show.php?id=143
Citeste articolul: knowledge/kb_show.php?id=143