Salut . Am si eu o problema cu un forum phpbb3 3.0.8
Dintr-o data nu mai merge pagina , ca si cum n-ar exista folderul "forum" in public_html.
Adresa este http://www.blastback.net/forum sau http://forum.blastback.net !
Nu o luati ca reclama , vreau sa vedeti ce arata in momentul accesarii paginii, desi forumul exista si este intact!
Am incercat sa reinstalez alt forum , aceeasi versiune si tot aceeasi eroare primesc. Sa fie de la host?
N-a mai mers
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: N-a mai mers
Ceva s-a intamplat. Ce eroare? Eu nu vad nici una.
Ai facut modificari la forum? Daca nu, urca pe server toate fisierele originale ale forumului mai putin config.php
Ai facut modificari la forum? Daca nu, urca pe server toate fisierele originale ale forumului mai putin config.php
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
HTTP500 - eroare internă.
Este ceea ce văd eu, cu Internet Explorer.

De ce nu puneţi şi voi mai multe informaţii, o poză ?
Este ceea ce văd eu, cu Internet Explorer.

De ce nu puneţi şi voi mai multe informaţii, o poză ?
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- bogdan
Firefox nu zice nimic.
Daca e eroare HTTP500 atunci ar trebui sa iei legatura cu cei de la hosting sa verifice log-urile serverului web.
Daca e eroare HTTP500 atunci ar trebui sa iei legatura cu cei de la hosting sa verifice log-urile serverului web.
-
- Nou venit
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Am rezolvat ! Cei de la host miau aratat un log si eroarea venea din overal_footer.html dupa ce facusem niste modificari (sigur am omis ceva) , prea tarziu insa dupa ce stersesem forumul . Am facut o noua reinstalare si totul e ok
Puteti da TC!
Puteti da TC!
- bogdan
Sfat: Modificarile de cod se fac pe un forum de test (copie a forumului online), se testeaza si apoi se publica pe forumul final. In plus trebuie sa ai un backup la forum inainte si dupa modificari
-
- Nou venit
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Faza e ca eram 100% sigur ca nam gresit nimic dar nu bag mana in foc pentru toate temele de rahat facute de amatori "cica bazate pe subsilver2" , defapt nu facute ci copiate si schimbate doar unele aspecte (hdr_mid , left , etc..)