Hostname server lx.ro

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
eXo
Utilizator înregistrat

Hostname server lx.ro

Mesaj de eXo »

Am instalat Mysql Administrator sa pot administra baza de date Mysql a contului meu de pe www.lx.ro, nu prea ma inteleg cu phpMyAdmin.
Programul mi se pare foarte intuitiv , insa nu ma pot folosi de el pt ca nu cunosc Hostname-ul serverului :(
Am incercat cu IP-ul www.lx.ro, cu cel ftp.lx.ro, cu mysql.lx.ro, nu vrea sa se conecteze. Ma poate ajuta cineva care are antecedente pe lx.ro?
Multumesc mult si Sarbatori Fericite! :D
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

putin probabil sa poti folosi un program de administrare a BD de la distanta. in mod normal, cei care iti ofera hosting, au si un astfel de tool instalat (se foloseste localhost)

Sarbatori fericite ! :P
eXo
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXo »

bogdan scrie:putin probabil sa poti folosi un program de administrare a BD de la distanta. in mod normal, cei care iti ofera hosting, au si un astfel de tool instalat (se foloseste localhost)

Sarbatori fericite ! :P
Da, cred ca ai dreptate, va trebui sa ma lupt in continuare cu PHPmyAdmin sau sa folosesc alta baza de date.
La hotsql.com reusesc sa ma conectez remote, au adresa mysqla.hotsql.com.
Merci frumos. :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”