Nu functioneaza Forum Management

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
eXo
Utilizator înregistrat

Nu functioneaza Forum Management

Mesaj de eXo »

Forumul e hostat pe un subsidiar al www.xhost.ro, anume pe www.uv.ro.
Instalarea a decurs normal, insa am numai probleme cu rularea forumului. Prima neplacere a fost ca nu ma lasa sa uploadez avataruri, insa am rezolvat din CHMOD (le-am trecut pe 777, initial erau pe 755).
Acum am o alta problema, mai ciudata: panoul administratorului functioneaza bine, insa... nu pot configura forumul! :roll:
Anume ,intru in Management, creez un forum nou (sau modific altul deja prezent) si cand sa salvez... imi apare xhost si vestita eroare 404 (ne pare rau, pagina cautata nu exista) :x
Mentionez ca sub nici un chip nu am putut uploada un fisier din kit-ul phpBB2, anume .htaccess (e extensie, or what?!) , am incercat (fara succes) cu WS_FTP Pro si FTP Commander.
Ce as putea face in acest caz? Mare parte din CHMOD-uri sunt pe 755, dar oricum, eu ca admin ar trebui sa am mana libera in aceasta configuratie...oricum nu pare problema de CHMOD :(
O sugestie, un sfat?
Merci mult!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

in rest totul functioneaza normal ? ai incercat sa "repui" fisierele forumului pe server ?
eXo
Utilizator înregistrat

Mesaj de eXo »

bogdan scrie:in rest totul functioneaza normal ? ai incercat sa "repui" fisierele forumului pe server ?
Da, am instalat chiar si un Invision PB si imediat dupa ce s-a instalat ( mi-a taiat macaroana: error 404. E o deficienta de server se pare, asa ca aviz amatorilor, evitati xhost.ro!
Cel mai nasol este ca (daca o fac intentionat sunt porci) te lasa sa te chinui, sa instalezi si abia apoi relizezi ca ai muncit degeaba.
Poate eroarea se mqnifesta numai pe serverul uv.ro (nu si pe xhost), dar ma indoiesc... :x
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Eu am un host (pentru teste) la xhost.ro şi îmi merge foarte bine (bugsy.uv.ro); error 404 înseamnă că fişierul cu pricina nu există pe server (mai încearcă să pui odată pe server fişierele din dir /admin/);

Întradevăr fişierul .htaccess nu poate fi urcat pe server deoarece nu este în lista cu extensi admise.
Dan_d
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Dan_d »

eXo scrie:
bogdan scrie:in rest totul functioneaza normal ? ai incercat sa "repui" fisierele forumului pe server ?
Da, am instalat chiar si un Invision PB si imediat dupa ce s-a instalat ( mi-a taiat macaroana: error 404. E o deficienta de server se pare, asa ca aviz amatorilor, evitati xhost.ro!
Cel mai nasol este ca (daca o fac intentionat sunt porci) te lasa sa te chinui, sa instalezi si abia apoi relizezi ca ai muncit degeaba.
Poate eroarea se mqnifesta numai pe serverul uv.ro (nu si pe xhost), dar ma indoiesc... :x
Nu e nimeni porc, tocmai de aia Xhost.ro iti da suport si pe forum http://forum.xhost.ro si pe mail suport@xhost.ro. Toata lumea e anuntata in mailul de confirmare ca se ofera suport. Daca ai fi intrat pe forumul de suport ai fi vazut ca toate cererile de suport sunt rezolvate in maxim 24 h, INCLUSIV cele care tin de nestiinta userilor si nu de disfunctionalitatile serviciului.

Eu inteleg ca ai avut probleme cu instalarea, insa mai intai ar fi trebuit sa ceri suport pe forum si abia dupa aceea sa mergi in public sa spui "E o deficienta de server se pare, asa ca aviz amatorilor, evitati xhost.ro!
".
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”