404 Found
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
404 Found
Buna Ziua ! Am urmat toate instructiunile de a pune PHPBB3 pe forum . Am urcat fisierul phpBB3 in php . Am facut new user . Am facut cont am facut tot , iar cand dau sa dau la instal . Contact my id : şters sa va dau poza ca nu o pot pune pe imagshack. Va rog ajutatima ..

- 1960
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: 404 Not Found
Când instalezi pe server forumul, ai grijă să nu pui arhiva aşa cum este ea, ci doar subfolderele şi fişierele ce se văd mai jos :

Apoi, după ce s-au încărcat cu succes toate pe FTP, scrie adresa forumului tău în browserul care îl foloseşti, astfel :
http://www.numeleforumului/install
Urmezi apoi ceea ce se spune prin aceste tutoriale de instalare :
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_categorie.php?id=1
Alege de acolo tutorialul care ţine de serverul tău.
După ce termini instalarea urmând imaginile din tutorialele de genul acestuia, şterge sau redenumeşte folderul denumit install, de pe FTP.
Şterge şi cache :

Ceva ce pe mine m-a ajutat mult, până să vin în phpbb_ro:
http://www.google.ro/#hl=ro&xhr=t&q=tut ... 9dcf9fd791
Şi încă mă ajută.

Apoi, după ce s-au încărcat cu succes toate pe FTP, scrie adresa forumului tău în browserul care îl foloseşti, astfel :
http://www.numeleforumului/install
Urmezi apoi ceea ce se spune prin aceste tutoriale de instalare :
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_categorie.php?id=1
Alege de acolo tutorialul care ţine de serverul tău.
După ce termini instalarea urmând imaginile din tutorialele de genul acestuia, şterge sau redenumeşte folderul denumit install, de pe FTP.
Şterge şi cache :

Ceva ce pe mine m-a ajutat mult, până să vin în phpbb_ro:
http://www.google.ro/#hl=ro&xhr=t&q=tut ... 9dcf9fd791
Şi încă mă ajută.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: 404 Found
Suportul se acordă aici pe forum, nu în altă parte! Citeşte regulamentul!
Când dai la install ce? Îţi apare vreo eroare?
Poţi pune capturi, însă nu este nevoie să ne dezvălui baza de date sau utilizatorul acesteia. Dacă nu o poţi pune acolo încarc-o pe www.tinypic.com.
Aşteptăm mai multe detalii dacă vrei să te ajutăm.
@1960, hai să nu mai folosim atâtea legături externe. Probabil ştie să caute şi în plus avem aici tutoriale de instalare a forumului phpBB3.
Când dai la install ce? Îţi apare vreo eroare?
Poţi pune capturi, însă nu este nevoie să ne dezvălui baza de date sau utilizatorul acesteia. Dacă nu o poţi pune acolo încarc-o pe www.tinypic.com.
Aşteptăm mai multe detalii dacă vrei să te ajutăm.
@1960, hai să nu mai folosim atâtea legături externe. Probabil ştie să caute şi în plus avem aici tutoriale de instalare a forumului phpBB3.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat

Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu a zis nimeni să dispară nimeni şi apreciem cu toţii faptul că ajuţi phpbb.ro.
Ideea este că ţie nu îţi place atunci când cineva îţi atrage atenţia, şi asta se vede destul de bine.
Tocmai ai primit un avertisment pentru offtopic. Dacă aveai ceva de spus la adresa mea puteai să îmi trimiţi un MP nu să faci offtopic. Aşa este frumos. Nu este nevoie să "ne spălăm rufele" în public. Totodată poţi lua legătura cu un administrator pentru a face o plângere împotriva mea.
Aici oferim suport din phpBB, nu pe Google, nu în altă parte. Deci este de preferat ca tot ce afişăm să fie intern sau de pe un alt forum phpBB (ex. phpbb.com).
Am rugămintea ca data viitoare să nu mai faci offtopic. Mulţumesc anticipat!
Ideea este că ţie nu îţi place atunci când cineva îţi atrage atenţia, şi asta se vede destul de bine.
Tocmai ai primit un avertisment pentru offtopic. Dacă aveai ceva de spus la adresa mea puteai să îmi trimiţi un MP nu să faci offtopic. Aşa este frumos. Nu este nevoie să "ne spălăm rufele" în public. Totodată poţi lua legătura cu un administrator pentru a face o plângere împotriva mea.
Aici oferim suport din phpBB, nu pe Google, nu în altă parte. Deci este de preferat ca tot ce afişăm să fie intern sau de pe un alt forum phpBB (ex. phpbb.com).
Am rugămintea ca data viitoare să nu mai faci offtopic. Mulţumesc anticipat!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Pana la urma nu conteaza de unde vin informatiile atata timp cat ajuta la ceva.
@XinG: De ce nu poti pune imaginea pe imagshack? In plus, mai sunt si alte site-uri gratuite unde o poti publica. Asteptam mai multe detalii despre problema ta.
@XinG: De ce nu poti pune imaginea pe imagshack? In plus, mai sunt si alte site-uri gratuite unde o poti publica. Asteptam mai multe detalii despre problema ta.