Salut, am instalat phpbb3, si tema Dirty Board 2.0.
Am instalat si pachetul pentru limba romana.
Problema:
1. Când forumul este afişat în limba romana, butoanele de EDIT post, QUOTE, POST REPLY, nu mai sunt afişate.
Pentru mai multe detalii am făcut o poza localizata la http://img718.imageshack.us/img718/884/romana.jpg
2. Pentru limba engleza totul este afişat OK, astfel încât userul poate modifica postul propriu, sau poate răspunde altora.
Pentru detalii am făcut o poza localizata la http://img546.imageshack.us/img546/1920/engleza.jpg
Din moment ce pentru limba engleza apar corect butoanele şi pentru limba romana nu, trag concluzia ca am setat corect permisiunile utilizatorului pentru forum. Oricum, problema am observat-o din postura de administrator al forumului.
Mulţ›umesc.
Butoane lipsa pentru o alta tema decat cea standard
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Butoane lipsa pentru o alta tema decat cea standard
Salut!
Subiect mutat din 3.0.x Instalare, actualizare, conversie
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Tot eu vin cu rezolvarea problemei, dupa ce am gasit acest articol.
In imageset-ul temei exista cateva butoane care is specifice limbii care o folositi in forum.
de exemplu la mine este buton "POST REPLY", "EDIT" .s.a.m.d.
Daca totusi dorim sa folosim aceste butoane pentru limba romana, creem un direector "/styles/numele_stilului/imageset/ro/" in care copiem fisierele existene in directorul "/styles/numele_stilului/imageset/en/"
Problema rezolvata.
@paranormal: Multumesc de avertizare :p.
In imageset-ul temei exista cateva butoane care is specifice limbii care o folositi in forum.
de exemplu la mine este buton "POST REPLY", "EDIT" .s.a.m.d.
Daca totusi dorim sa folosim aceste butoane pentru limba romana, creem un direector "/styles/numele_stilului/imageset/ro/" in care copiem fisierele existene in directorul "/styles/numele_stilului/imageset/en/"
Problema rezolvata.
@paranormal: Multumesc de avertizare :p.
Ultima oară modificat 05-Feb-2011, 01:24:13 de către Ivan Petre Paul, modificat 1 dată în total.
Motiv: link scos
Motiv: link scos
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Rezolvarea problemei se află aici pe forum la câteva click-uri distanţă pe care, evident, tu nu le-ai dat.
Exemplu: viewtopic.php?f=32&t=17743&hilit=edit&start=10#p124448.
Exemplu: viewtopic.php?f=32&t=17743&hilit=edit&start=10#p124448.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro