Eroare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Eroare
Am pierdut ceva date ..si am cerut la cei de la host sa imi dea un backup si cand incerc iara imi da eroarea useru meu_phpb2'@'localhost (using password: YES)[1045].Cred ca eroarea vine de la fisieru config.default.php aflat in phpmyadmin/libraries dar problema este ca nu gasesc acest fisier..daca stie cineva cum sa rezolv problema.Multumesc Anticipat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Eroare
Nu mai scrie boldat. Citeste regulamentul forumului.
Cand primesti eroarea de mai sus? Poti copia eroarea completa? Verifica userul/parola din fisierul config.php aflat in radacina forumului si asigura-te ca sunt corecte.
Cand primesti eroarea de mai sus? Poti copia eroarea completa? Verifica userul/parola din fisierul config.php aflat in radacina forumului si asigura-te ca sunt corecte.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Eroare
Scuze ca am scris boldat..am rezolvat problema configuratile in config.php erau corecte.Multumesc pentru raspuns
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat