Advertisment management
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- OptimUS
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Advertisment management
Salut , am si eu o mica problema am instalat un forum phpbb versiunea 3.0.7-PL1 am instalat si modul Advertisment management aceiasi versiune , am facut exact ca in instructiunile de instalare m-sa instalat perfect , am pus codul de la google adsense dar nu imi apare pe forum care ar fi cauza ?Multumesc
- OptimUS
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: Advertisment management
mentionez ca am instalat modul pe tema prosilverOptimUS scrie:Salut , am si eu o mica problema am instalat un forum phpbb versiunea 3.0.7-PL1 am instalat si modul Advertisment management aceiasi versiune , am facut exact ca in instructiunile de instalare m-sa instalat perfect , am pus codul de la google adsense dar nu imi apare pe forum care ar fi cauza ?Multumesc
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Advertisment management
Advertisment Management MOD este un sistem de administrare a reclamelor care sunt afişate cu coduri HTML.
Nu ştiu dacă este compatibil şi dacă suportă codul oferit de Google Adsense, şi nici nu vreau să dau informaţii greşite, insă pentru integrarea Google Adsense sunt necesare alte modificări. Citeşte knowledge/kb_show.php?id=125.
Nu ai voie să faci posturi consecutive în 24 de ore. Citeşte regulamentul forumului: viewtopic.php?t=91.
Nu ştiu dacă este compatibil şi dacă suportă codul oferit de Google Adsense, şi nici nu vreau să dau informaţii greşite, insă pentru integrarea Google Adsense sunt necesare alte modificări. Citeşte knowledge/kb_show.php?id=125.
Nu ai voie să faci posturi consecutive în 24 de ore. Citeşte regulamentul forumului: viewtopic.php?t=91.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro