Steam Profile Ajax
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Steam Profile Ajax
Stiu ca a mai fost facut o data un post legat de SteamProfile Ajax dar a fost inchis de un moderator din diverse motive.
Ca sa trec la problema mea, am facut tot ce trebuie in "tutorialul" de acolo si am ajuns la aceasi problema ca si in ultimu post facut acolo , si anume :
Dupa cum vedeti id-ul trecut la steam esti test in momentul pozei, am incercat si cu alte id-uri si tot asa imi arata.
Si inca o problema ar pozitia unde e plasat frame-u, cum as putea sa fac sa imi apara dupa avatar? sau eventual chiar dupa custom fields care sunt acolo ? Si cum trebuie sa fac sa fie mai mica imaginea?
Mentionez ca tema folosita de mine este o vers editat de DivineBlack ( pe subsilver2, phpbb3.0.8 )
Astept raspuns, multumesc
Ca sa trec la problema mea, am facut tot ce trebuie in "tutorialul" de acolo si am ajuns la aceasi problema ca si in ultimu post facut acolo , si anume :
Dupa cum vedeti id-ul trecut la steam esti test in momentul pozei, am incercat si cu alte id-uri si tot asa imi arata.
Si inca o problema ar pozitia unde e plasat frame-u, cum as putea sa fac sa imi apara dupa avatar? sau eventual chiar dupa custom fields care sunt acolo ? Si cum trebuie sa fac sa fie mai mica imaginea?
Mentionez ca tema folosita de mine este o vers editat de DivineBlack ( pe subsilver2, phpbb3.0.8 )
Astept raspuns, multumesc
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Steam Profile Ajax
Am sters poza. Nu ai voie sa pui pe forum astfel de poze cu femei dezbracate. Citeste regulamentul. La al treilea avertisment vei primi o suspendare.
Asteptam o poza corespunzatoare.
Asteptam o poza corespunzatoare.
-
- Nou venit

Scuze nu m-am gandit ca va fi considerata "obscena"
- bogdan
In primul rand trebuie sa te asiguri ca ai activat extensia curl in php.ini (ai verificat?) - pasul 1
Pentru pozitionarea imaginii Steam cauta codul pentru custom field si copiaza dupa acesta codul de la pasul 5
viewtopic.php?p=119944#p119944
Pentru pozitionarea imaginii Steam cauta codul pentru custom field si copiaza dupa acesta codul de la pasul 5
viewtopic.php?p=119944#p119944
-
- Nou venit
Da, am extensia curl activata( e hostat forumul deci presupun ca e default activat ), am folosit scriptul dat tot de tine ca sa verific asta
Alte idei ?

- bogdan
Care script? phpinfo? Si apare activat?
Ti-as recomanda sa-l testezi pe un forum curat cu prosilver si sa vezi ca merge. Abia apoi incearca-l pe stilul tau.
Ti-as recomanda sa-l testezi pe un forum curat cu prosilver si sa vezi ca merge. Abia apoi incearca-l pe stilul tau.
-
- Nou venit
Am instalat wamp la mine pe pc si nu merge 
LE : si da, cu phpinfo apare activ curl

Asta trebuie nu ?

LE : si da, cu phpinfo apare activ curl

Asta trebuie nu ?
- bogdan
Da, e activat. Trebuie sa mearga (eu folosesc EasyPHP pe local dar nu trebuie sa conteze).
Reia pasii de instalare pe un forum curat pe stilul prosilver.
Reia pasii de instalare pe un forum curat pe stilul prosilver.
-
- Nou venit
Hmm , asta primesc pe local
Daca schimb xmlproxy.php de la o alta vers de steamprofile, primesc aceasi eroare care o primesc si pe forumul hostat.

- bogdan
Ai dat drepturi pe director (pasul 7) ?
Poti incerca sa iei un cont de test pe un server unde merge: http://www.000webhost.com/48800.html
Mie inca imi functioneaza si online si pe local.
Poti incerca sa iei un cont de test pe un server unde merge: http://www.000webhost.com/48800.html
Mie inca imi functioneaza si online si pe local.