Cum pot sa imi securizez si eu forumul??
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb 3.0.
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Cum pot sa imi securizez si eu forumul??
Dupa ce am fost gazda a mai multor atacuri ale domeniului meu,m-am decis ca sa imi securizez forumul de la a-z ca sa nu mai patesc asa ceva vreodata insa as dorii sa stiu si eu cum as putea face asta si ce metode sunt pentru a prevenii atacurile asupra domeniului meu !!?! Tin sa spun ca este update la zi facut la phpbb3+backup,Insa din cate mi-a explicat bogdan o metoda ar fii sa parolez folderul adm din ftp cum pot face asta ?? si ce alte metode ar mai fii?? Multumesc !!
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa imi securizez si eu forumul??
Poti seta o parola pe directorul adm in cPanel: http://www.video-tutes.com/player/playe ... 70&T_id=22
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot sa imi securizez si eu forumul??
Dacă ai MOD-uri instalate dezinstalează din ele deoarece MOD-urile deteriorează foarte tare baza de date şi lasă aşa-numitele "găuri" în ea, porţi pe unde hackerii pot intra foarte uşor.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro