Moderatori

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
incepatorul2010
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Moderatori

Mesaj de incepatorul2010 »

Nu am moderatori globali decat moderatori simpli. Moderatorul are aceeasi putere pe toate topicurile indiferent daca este selectat moderator sau nu. Cum pot sa-i limitez "puterea" exclusiv pe topicul pe care l-am numit moderator?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Moderatori

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Vezi in permisiunile pentru grupuri. Alegi grupul respectiv apoi modifici/adaugi pentru el permisiuni utilizator/moderator/administrator (ai acolo pentru toate trei).
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
incepatorul2010
Utilizator înregistrat

Poti sa fi mai explicit?
De ex nu vreau ca un moderator sa desparta, stearga subiecte decat pe sectiunea unde este el moderator. Nu o pot face de la permisiuni user?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Ba da, o poti face si de acolo, insa este pe user nu pe grup. Daca ai face-o pe un grup, atunci cand ai introduce in acel grup un membru noi, automat acesta ar primi functiile atribuite grupului respectiv, deci ar fi mai usor asa.
Pentru grupuri, vezi P.A. ---> Utilizatori si grupuri ---> Permisiuni grupuri/Permisiuni forum pentru grupuri ---> Modifica/Adauga permisiuni ---> ai trei optiuni: permisiuni utilizator/moderator/administrator, o alegi pe care vrei sau poti face modificari chiar si in toate ---> bifezi pe Da, Nu sau Niciodata in functie de dorintele tale ---> Aplica permisiuni.
incepatorul2010
Utilizator înregistrat

Am facut ce mi-ai cerut. Moderatorul, chiar daca nu e trecut la sectiunea respectiva poate sa modifice, sa desparta mesaje, sa vada logo de moderare...etc. Adica ii apare "panoul moderatorului" si pe sectiunile unde nu este moderator.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

Panoul moderatorului cred ca ar trebui sa ii apara oricum.
Atunci incearca pe fiecare user permisiunile pentru forum, si pui ca doar in subforum-ul x si y sa poata modifica/sterge s.a.m.d.
Grupul de moderatori globali are acces de modificare/stergere s.a.m.d. pe tot forum-ul.
incepatorul2010
Utilizator înregistrat

Am scos functia de moderator global. Am doar moderatori. Jos apare grupul de moderatori scris cu o culoare selectata de mine. Insa la utilizatori inregistrati moderatorii se vad cu aceeasi culoare ca si userii obisnuiti. Cum pot sa-i fac sa se vada in culoarea selectata de mine?
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator

In mod normal si conform regulamenului ar fi trebuit sa folosesti www.phpbb.ro/search.php pentru a cauta mai intai un raspuns, apoi, in caz ca nu gaseai, trebuia sa deschizi un topic nou (probleme diferite = topicuri dierite, ca sa nu le amestecam asa..), dar iti raspund.
P.A. ---> UTILIZATORI SI GRUPURI ---> Administrare grupuri ---> alege grupul ---> Membri ---> Adauga membru ---> scri username-ul membrului acolo, bifezi "Seteaza ca si grup implicit" apoi dai Salvare/Trimite sau ce e acolo. :)
Spor!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”