Salut am si eu 2 probleme.
1.Cum fac sa sterg parteneri ca am descarcat o tema si nuj de unde sa ii sterg.. http://img233.imageshack.us/img233/2880/53568690.png
2.Cum fac ca la forum sa apara new topic si celelante ca nu reusesc am incercat in 1000 de posibilitati.Multumesc.
Problema forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema forum
1. Tema ar trebui sa aiba ceva instructiuni de folosire. Ai cautat in Panoul administratorului? Ce tema folosesti? Ai instalat vreun MOD?
2. E o problema cu permisiunile. S-a mai discutat in forum. Vezi: knowledge/kb_show.php?id=143
2. E o problema cu permisiunile. S-a mai discutat in forum. Vezi: knowledge/kb_show.php?id=143
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema forum
sa modifici parteneri acolo ...intra
ACP> Style > Templates > Edit( tema curenta ) si la Template file: overall_header.html si vei gasi acolo...
Apoi daca vrei sa modific Numele acela "Parteneriat" intri
ACP> Style > Templates > Edit( tema curenta ) si la Template file: index_body.html cauta "Parteneriat"
ACP> Style > Templates > Edit( tema curenta ) si la Template file: overall_header.html si vei gasi acolo...
Apoi daca vrei sa modific Numele acela "Parteneriat" intri
ACP> Style > Templates > Edit( tema curenta ) si la Template file: index_body.html cauta "Parteneriat"