Problema tema Hermes Gray

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
KroM
Nou venit
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Problema tema Hermes Gray

Mesaj de KroM »

Am o problema la tema, folosesc Hermes Gray care arata asa: http://demo.phpbb3styles.net/Hermes+Gray

Nu stiu ce naiba am facut, sau ce s-a intamplat si nu mai imi apare asa tema imi apare asa:

Imagine

Va rog mul ajutati-ma, inainte imi aparea normal dar nu stiu ce am facut si apare asa..., ce trebuie sa fac sa imi apara bine?
Ultima oară modificat 17-Oct-2010, 19:04:08 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: schimbat titlul subiectului, citeste Regulamentul forumului !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema

Mesaj de dorin »

Poti descrie in cuvinte care este problema ta ?
KroM
Nou venit

Re: Problema tema Hermes Gray

Mesaj de KroM »

(Scuze de nerespectarea regulamentlui.)

Deci uitete la demo-ul temei si apoi la poza pe care am pus-o, este diferenta... Inainte imi aparea ca in demo, dar am modificat ceva in ACP > STYLES > THEMES > Hermes Gray (Edit), cred ca de acolo e cel putin... si acum imi apare ca in poza ce am pus-o. Si vreau sa-mi apara ca in demo.

P.S: Inainte sa modific acolo, am dat copy la ce era apoi am modificat, cand am vazut ca apare asa tema am dat paste deci practic nu mai e nimic modificat, dar totusi?

Daca nu ai inteles te rog spune-mi ce si icerc explic, fac orice numai sa ma ajutati :(
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

:idea: Pune din nou fisierele originale ale temei (suprascriere), mergi apoi in PA - Stiluri - Componente stil - ţ˜abloane - Remprospăteaza si vezi daca s-a rezolvat problema.
KroM
Nou venit

Mesaj de KroM »

Am rezolvat, multumesc mult pentru ajutor. :)
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”