Nu ma pot autentifica
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Nu ma pot autentifica
nu stiu daka am postat unde trebe dar am si eu o prob la forum am bagat de multe ori contu si acm nu ma mai lase sa ma conectez ce pot sa fac? asta imizice
Aţi depăşit numărul maxim de încercări de autentificare. Adiţional cu numele de utilizator şi parola mai trebuie să introduceţi codul de confirmare din imaginea afişată mai jos. si am bagat si acel cod
Aţi depăşit numărul maxim de încercări de autentificare. Adiţional cu numele de utilizator şi parola mai trebuie să introduceţi codul de confirmare din imaginea afişată mai jos. si am bagat si acel cod
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Re all
Nu, nu ai scris unde trebuie, nu ai dat nici titlu care sa descrie problema. dar am mutat noi acest subiect in sectiunea potrivita si am schimbat numele subiectului.
Nu ar strica sa citesti regulamentul forumului inainte de mai deschide un nou subiect!
Nu spui daca si dupa ce ai introdus codul de confirmare nu ai reusit sa te autentifici ! Daca nu, este 100% sigur ca ai uitat parola. In acest caz poti urma link-ul Am uitat parola din ecranul de autentificare si vei primi o parola noua in contul de email cu care esti inregistrat pe forum.
Nu ar strica sa faci si o cautare pe forum, sunt sanse mari sa gasesti rezolvarea !
Nu ar strica sa citesti regulamentul forumului inainte de mai deschide un nou subiect!
Nu spui daca si dupa ce ai introdus codul de confirmare nu ai reusit sa te autentifici ! Daca nu, este 100% sigur ca ai uitat parola. In acest caz poti urma link-ul Am uitat parola din ecranul de autentificare si vei primi o parola noua in contul de email cu care esti inregistrat pe forum.
Nu ar strica sa faci si o cautare pe forum, sunt sanse mari sa gasesti rezolvarea !
-
- Nou venit
Re: Nu ma pot autentifica
problema e ca am facut aia sa imi tr pass si am pus emailu bun si zice ca nu e bun dar ala il punesem am decat 1 eamil...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Este destul de ciudat, folosesti un forum gratuit ? De obicei nu se poate schimba adresa administratorului, decat ca raspuns la o solicitare a acestuia.
Daca esti administratorul forumului, poti schimba adresa de email folosind phpMyAdmin, ce poate fi accesat din cPanel.
Daca acest tool este prea complicat, poti incerca sa folosesti STK si sa adaugi un nou utilizator in grupul administratorilor.
P.S. Ca să poţi fi ajutat, ar trebui să întelegem ce scrii ! Te rugam să scrii în limba română, fără prescurtări, elemente de jargon sau chat.
Daca esti administratorul forumului, poti schimba adresa de email folosind phpMyAdmin, ce poate fi accesat din cPanel.
Daca acest tool este prea complicat, poti incerca sa folosesti STK si sa adaugi un nou utilizator in grupul administratorilor.
P.S. Ca să poţi fi ajutat, ar trebui să întelegem ce scrii ! Te rugam să scrii în limba română, fără prescurtări, elemente de jargon sau chat.
-
- Nou venit
poti sami spui si mie unde sa bag acest stk pe ftp ? unde mai exact si cum se foloseste sau daka nu zim cum sa schimb emailu din phpmyadmin
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Citeste http://www.phpbb.com/support/stk/index.php?mode=installgabriel123 scrie:poti sami spui si mie unde sa bag acest stk pe ftp ?
Cauta si in forum ca s-a mai discutat.
Vezi metoda 2 din knowledge/kb_show.php?id=10 (articolul e scris pentru phpBB2.x dar se aplica si pentru 3.x)gabriel123 scrie:unde mai exact si cum se foloseste sau daka nu zim cum sa schimb emailu din phpmyadmin
-
- Nou venit
nu puteti da nici unu add pe mess sa ma ajutati??? va rog daka e ceva spuneti si va dau pm cu id
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
@gabriel123: Regulamentul forumului spune clar: suportul se acorda exclusiv in forum.
-
- Nou venit
ok dar nu inteleg cum sa fac
:((:(:((: un tut cu poze?? plzzz

- bogdan