Problema permisiuni utilizatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- ZanDeR_OmH
- Nou venit
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema permisiuni utilizatori
Salutare si bine v-am gasit,
vin si eu cu primul mesaj aici, o problema la care nu am gasit rezolvare pe nicaieri.
Incep cu cateva detalii despre forumul meu:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forum
Stil: Absolution
Modificari: Nu
Versiune PhpBB: 3.0.7-PL1
Versiune PHP: 5.2.9
Upgrade: Nu, din cate imi amintesc eu
Am cautat rezolvare prin "Căutare" şi Catalogul de articole (problema permisiuni)
Cont de test: Se face daca este nevoie
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Problema consta in faptul ca anumiti utilizatori, printre care (1 moderator, 1 administrator) nu au permisiunea de a trimite PM (mesaj privat) - desi:
1. In: Panoul Administratorului --> Permisiuni --> Permisiuni utilizatori utilizatorul respectiv are permisiunile setate pe Toate DA (Print Screen - Permisiuni Utilizator)
2. M-am gandit initial ca am setat aiurea permisiunile grupului in care este inclus utilizatorul respectiv, dar permisiunile grupului (de ex: Moderatori Globali) includ si Trimiterea PM-urilor. (Print Screen - Permisiuni Grup)
3. Ciudat este ca in Panoul Administratorului --> Permisiuni --> Permisiuni Masti --> Vezi permisiuni utilizatori - selectand utilizatorul respectiv pot vedea de fapt permisiunile functionale (cele care i se aplica intr-adevar utilizatorului) si anume faptul ca acesta nu poate trimite PM-uri. (Print Screen - Masti - Permisiuni Utilizatori)
4. Si mai ciudat este faptul ca la permisiuni masti, la permisiunile mele (contul este facut din instalare) apare la fel, ca nu pot trimite PM-uri, desi eu pot trimite PM.
Sper sa existe o rezolvare la aceasta problema.
Sper ca am oferit destule detalii si ca am fost explicit.
Multumesc anticipat tuturor celor care dau o mana de ajutor.
vin si eu cu primul mesaj aici, o problema la care nu am gasit rezolvare pe nicaieri.
Incep cu cateva detalii despre forumul meu:
Forum
Stil: Absolution
Modificari: Nu
Versiune PhpBB: 3.0.7-PL1
Versiune PHP: 5.2.9
Upgrade: Nu, din cate imi amintesc eu
Am cautat rezolvare prin "Căutare" şi Catalogul de articole (problema permisiuni)
Cont de test: Se face daca este nevoie
Problema consta in faptul ca anumiti utilizatori, printre care (1 moderator, 1 administrator) nu au permisiunea de a trimite PM (mesaj privat) - desi:
1. In: Panoul Administratorului --> Permisiuni --> Permisiuni utilizatori utilizatorul respectiv are permisiunile setate pe Toate DA (Print Screen - Permisiuni Utilizator)
2. M-am gandit initial ca am setat aiurea permisiunile grupului in care este inclus utilizatorul respectiv, dar permisiunile grupului (de ex: Moderatori Globali) includ si Trimiterea PM-urilor. (Print Screen - Permisiuni Grup)
3. Ciudat este ca in Panoul Administratorului --> Permisiuni --> Permisiuni Masti --> Vezi permisiuni utilizatori - selectand utilizatorul respectiv pot vedea de fapt permisiunile functionale (cele care i se aplica intr-adevar utilizatorului) si anume faptul ca acesta nu poate trimite PM-uri. (Print Screen - Masti - Permisiuni Utilizatori)
4. Si mai ciudat este faptul ca la permisiuni masti, la permisiunile mele (contul este facut din instalare) apare la fel, ca nu pot trimite PM-uri, desi eu pot trimite PM.
Sper sa existe o rezolvare la aceasta problema.
Sper ca am oferit destule detalii si ca am fost explicit.
Multumesc anticipat tuturor celor care dau o mana de ajutor.
E adevărat, orice crezi e adevărat, dacă crezi că vei reuşi, vei reuşi, dacă crezi că vei eşua, vei eşua. Aşa se întamplă în viaţă, atragi ceea ce gândeşti!
Gândurile devin lucruri...
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Problema permisiuni utilizatori
Bine ai venit.
Nu ma pot gandi decat la un singur motiv: sa fie un conflict intre 2 sau mai multe grupuri din care respectivul utilizator/moderator face parte. Folosind link-ul Print Screen - Masti - Permisiuni Utilizatori si accesand cerculetul cu sageata din stanga fiecarei linii vei afla cum s-a ajuns la permisiunea curenta si poti efectua anumite modificari ca sa elimini aceasta problema.
Ce mai poti face: poti reseta si reface permisiunile folosind Support Toolkit (incearca mai intai pe o copie si nu uita sa faci backup inainte de a efectua modificari pe forumul de "productie").
Nu ma pot gandi decat la un singur motiv: sa fie un conflict intre 2 sau mai multe grupuri din care respectivul utilizator/moderator face parte. Folosind link-ul Print Screen - Masti - Permisiuni Utilizatori si accesand cerculetul cu sageata din stanga fiecarei linii vei afla cum s-a ajuns la permisiunea curenta si poti efectua anumite modificari ca sa elimini aceasta problema.
Ce mai poti face: poti reseta si reface permisiunile folosind Support Toolkit (incearca mai intai pe o copie si nu uita sa faci backup inainte de a efectua modificari pe forumul de "productie").
- ZanDeR_OmH
- Nou venit
- Versiune: 3.0.9
Salutare Bogdan,
ce pot sa zic ... jos palaria!
Se pare ca este un conflict intre permisiunile setate de mine (aiurea bineinteles) ... am rezolvat o parte din conflicte acum dupa ce am vazut raspunsul tau. (banuiesc ca poate fi inchis topicul, din punctul meu de vedere s-a rezolvat problema)
Multumesc inca o data pentru lamurire si pentru promptitudine.
Numai bine!
ce pot sa zic ... jos palaria!
Se pare ca este un conflict intre permisiunile setate de mine (aiurea bineinteles) ... am rezolvat o parte din conflicte acum dupa ce am vazut raspunsul tau. (banuiesc ca poate fi inchis topicul, din punctul meu de vedere s-a rezolvat problema)
Multumesc inca o data pentru lamurire si pentru promptitudine.
Numai bine!
E adevărat, orice crezi e adevărat, dacă crezi că vei reuşi, vei reuşi, dacă crezi că vei eşua, vei eşua. Aşa se întamplă în viaţă, atragi ceea ce gândeşti!
Gândurile devin lucruri...
- Sona
- Utilizator înregistrat
Salut, nu imi dau seama de rezolvarea urmatoarei probleme:
-as vrea ca oricine intra pe forum sa nu il poata accesa fara sa nu aiba cont pe el.Banuiesc ca din permisiuni se face asta dar inca nu m-am lamurit cum.
-as vrea ca oricine intra pe forum sa nu il poata accesa fara sa nu aiba cont pe el.Banuiesc ca din permisiuni se face asta dar inca nu m-am lamurit cum.
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Pentru probleme diferite trebuie sa deschizi un topic nou, insa nu inainte de a cauta in forum caci s-a mai discutat despre asta.Sona scrie:Salut, nu imi dau seama de rezolvarea urmatoarei probleme:
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Sona
- Utilizator înregistrat
Am cautat inainte dar nu am gasit si m-am apropiat cu subiectul dorit de mine cat mai mult de acest topic.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Vezi in permisiunile pentru vizitatori ---> pot citi forum-ul ---> bifeaza pe nu apoi salveaza.Sona scrie:Am cautat inainte dar nu am gasit si m-am apropiat cu subiectul dorit de mine cat mai mult de acest topic.
Data viitoare deschide un topic nou!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- Sona
- Utilizator înregistrat
Este ok acum, mersi.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Am si eu o problema:

Acolo jos apare ca userii pot sa-si modifice mesajele proprii si sa-si stearga mesajele. Dar de unde? Ca nu apare buton de edit sau stergere....

Acolo jos apare ca userii pot sa-si modifice mesajele proprii si sa-si stearga mesajele. Dar de unde? Ca nu apare buton de edit sau stergere....
- bogdan
Unde apare? Ca nu vad.incepatorul2010 scrie:Acolo jos apare ca userii pot sa-si modifice mesajele proprii si sa-si stearga mesajele. Dar de unde? Ca nu apare buton de edit sau stergere....
Ai verificat permisiunile? knowledge/kb_show.php?id=143