Forum restaurat inaccesibil
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Forum restaurat inaccesibil
Nu am rulat niciodata o comanda de acest gen, insa am incercat acum, e corect?
SELECT `config_value`
FROM `phpbb_config`
WHERE config_name = 'cookie_domain'
LIMIT 0 , 30
SELECT `config_value`
FROM `phpbb_config`
WHERE config_name = 'cookie_domain'
LIMIT 0 , 30
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- Sona
- Utilizator înregistrat
Mai nou ma lovesc de eroarea asta desi nu stiu de ce ca am instalat backupul:
Eroare generală
Could not get style data
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul:
Nu stiu daca are vreo relevanta dar nu tot backupul l-am instalat si primesc eroarea de mai sus.Ce e ciudat este urmatorul lucru:in radacina lui,in folderul public_html se afla foldere si fisiere cu terminatia .php si bak.php ca la orice forum instalat,problema e ca am urcat doar folderele si am primit eroarea de mai sus iar daca adaug si fisierele .php si bak.php atunci se face blank.Deci cred ca in aceste fisiere este problema.
Eroare generală
Could not get style data
Va rugăm să anunţati administratorul forumului sau webmaster-ul:
Nu stiu daca are vreo relevanta dar nu tot backupul l-am instalat si primesc eroarea de mai sus.Ce e ciudat este urmatorul lucru:in radacina lui,in folderul public_html se afla foldere si fisiere cu terminatia .php si bak.php ca la orice forum instalat,problema e ca am urcat doar folderele si am primit eroarea de mai sus iar daca adaug si fisierele .php si bak.php atunci se face blank.Deci cred ca in aceste fisiere este problema.
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
1. Esti foarte debusolat si inconsistent. Incearca sa te focalizezi pe o problema si sa o rezolvi
2. Asteapta sa ti se raspunda. Nu este permis sa scrii mesaje consecutive intr-un subiect un interval <24h.
3. Rezultatul obtinut dupa ce ai rulat comanda SQL este corect cu domeniul tau?
4.
2. Asteapta sa ti se raspunda. Nu este permis sa scrii mesaje consecutive intr-un subiect un interval <24h.
3. Rezultatul obtinut dupa ce ai rulat comanda SQL este corect cu domeniul tau?
4.
Vezi: knowledge/kb_show.php?id=131Sona scrie:Mai nou ma lovesc de eroarea asta desi nu stiu de ce ca am instalat backupul:
Eroare generală
Could not get style data
- Sona
- Utilizator înregistrat
Tocmai ce am terminat si problema de mai sus,mai citesc si eu forumul,asa mai invat ceva.Cu ajutorul acelui tutorial am revenit la subsilver.Mai departe ce e de facut?Insist asupra detaliului de mai devreme:la adaugarea fisierelor .php si .bak.php din backup siteul devine blank.
- bogdan
Sa inteleg ca forumul functioneaza normal acum ca folosesti subSilver? Nu mi se alege din ultimele tale mesaje.
Daca ai instalat forumul direct in radacina site-ului (public_html) atunci trebuie sa ai mai multe directoare si fisisere acolo (php). Cele cu extensia .bak.php pot fi sterse. Nu stiu de ce vrei tu sa suprascrii fisierele php aflate pe server cu cele aflate in backup. Ai cumva MOD-uri instalate?
Daca ai instalat forumul direct in radacina site-ului (public_html) atunci trebuie sa ai mai multe directoare si fisisere acolo (php). Cele cu extensia .bak.php pot fi sterse. Nu stiu de ce vrei tu sa suprascrii fisierele php aflate pe server cu cele aflate in backup. Ai cumva MOD-uri instalate?
- Sona
- Utilizator înregistrat
Am ajuns in urmatorul stadiu:cu linkul de mai sus al tau,foarte bun de altfel am setat subsilver.Am pus baza de date,in schimb nu apar posturilesi nici useri.Din punctul asta chiar nu stiu ce sa mai fac.Am 3 moduri Top Five cu posturi noi,ultimii 5 useri inregistrati si modul cu cei mai multi useri activi in ultimii 24 ore si cel cu subforumuri care functionau corect pana la punerea pe noile NS-uri.Totusi fisierele .php si .bak.php erau in backupul meu,daca le urc se face alb,acolo e problema dar nu stiu care.In noua instalare nu mai apar fisiere bak.php decat .php in radacina.
- bogdan
1. Daca ai pus baza de date veche si ai urmat pasii corecti pentru restaurare (vezi aici) atunci ar fi trebuit sa vezi mesajele si utilizatorii. Daca as considera doar mesajele as zice ca e o problema de permisiuni dar din moment ce nu vezi utilizatorii atunci inseamna ca forumul e "legat" de o alta baza de date (eventual una curata ? ) si nu de cea continuta in backup.
2. Pentru ca ai avut instalat MOD-uri va trebui sa copiezi toate fisierele vechi peste cele noi (mai putin config.php aflat in radacina). De asemenea, va trebui sa reaplici modificarile de cod cerute de MOD-urile cu pricina stilului subSilver (initial tu probabil le-ai aplicat unui alt stil)
2. Pentru ca ai avut instalat MOD-uri va trebui sa copiezi toate fisierele vechi peste cele noi (mai putin config.php aflat in radacina). De asemenea, va trebui sa reaplici modificarile de cod cerute de MOD-urile cu pricina stilului subSilver (initial tu probabil le-ai aplicat unui alt stil)
- Sona
- Utilizator înregistrat
Sunt sigur ca daca urc backupul apar si posturile si utilizatorii,am mai facut asta pe vechiul host si a functionat perfect.Ce anume sa fac sa nu mai imi dea pagina alba aici e dilema mea.Practic nu se vede nici o diferenta dupa ce am urcat baza de date,nu apar utilizatori si nici posturi.
- bogdan
Nu stiu de ce dar am impresia ca nici nu citesti ce s-a scris.
Link catre noul site? Link catre al doilea site cu forumul de test?
Link catre noul site? Link catre al doilea site cu forumul de test?
- Sona
- Utilizator înregistrat
bogdan multumesc dar o lasam pe maine, acum nici nu mai ajung la el decat de pe VPS pe care e gazduit,de acasa si de la munca nu raspunde la ping.Daca isi revine in seara asta o sa las link spre forum desi e gol cu toate ca am facut in seara asta aceleasi operatiuni ca si in trecut.Ma rog,asta e.