cum pot sa afisez si eu pe margine informatii despre user ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: cum pot sa afisez si eu pe margine informatii despre use
@newbie, dupa fiecare modificare efectuata in fisierele forum-ului, curata cache-ul si improspateaza fisierele stilului folosit (ambele din P.A.).
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
am pus o tema noua getaway_darkblue am setat-o default si apoi m-o mancat degetele sa o setez default prosilver si apoi am vrut sa pun la loc getaway_darkblue, am pus sa fie default da n-o mai vrut sa se schimbe nici cu rugaciuni, intr-un tarziu i-am dat delete si apoi install, am bifat sa fie default si atunci s-o schimbat.
apropo am golit folderu chache de pe server si am avut grije sa nu sterg .htaccess si index
acuma am alta problema, custom fields ... nu vor sa se arate asta dupa ce ieri m-am jucat cu ele si au fuctionat foarte bine azi nu vor
oare maine or sa mearga ??
apropo am golit folderu chache de pe server si am avut grije sa nu sterg .htaccess si index
acuma am alta problema, custom fields ... nu vor sa se arate asta dupa ce ieri m-am jucat cu ele si au fuctionat foarte bine azi nu vor

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Link catre forum?