Salut, recent mi-am reinstalat phpbb 3.0.7 downloadat de pe site-ul oficial, dar acum cand dau unele comenzi din ACP de exemplu sa creez o categorie, un subforum etc imi da o eroare zicand: " Formularul trimis a fost invalid. Incercaţi să-l retrimiteţi. "
Este vreo rezolvare ?
Am nevoie de cativa oameni pentru staff care sa se ocupe de comunitatea FatalCS !
Normal ca este. Asigura-te ca ai copiat pe server toate fisierele forumului (nu suprascrie config.php din radacina). Apoi verifica daca tema folosita de tine este compatibila cu versiunea forumului 3.0.7.
bogdan scrie:Normal ca este. Asigura-te ca ai copiat pe server toate fisierele forumului (nu suprascrie config.php din radacina). Apoi verifica daca tema folosita de tine este compatibila cu versiunea forumului 3.0.7.
Prima parte e explicata destul de detaliat in articolul specificat. Te uiti in fisierele respective si afli daca tema ta este actualizata conform cu versiunea folosita.
A doua parte: asa cum am scris trebuie sa verifici ca ai pe server toate fisierele forumului (putin probabil sa fie asta cauza pentru problema ta - insista mai intai pe verificarea versiunii temei folosite)
Prima parte e explicata destul de detaliat in articolul specificat. Te uiti in fisierele respective si afli daca tema ta este actualizata conform cu versiunea folosita.
A doua parte: asa cum am scris trebuie sa verifici ca ai pe server toate fisierele forumului (putin probabil sa fie asta cauza pentru problema ta - insista mai intai pe verificarea versiunii temei folosite)
Ok dar nu am inteles cum se face sa verific ce versiune este thema mea si cum o transform in o alta versiune :-s
Thema [ RoGame v1 ] >:
Am nevoie de cativa oameni pentru staff care sa se ocupe de comunitatea FatalCS !
Se pare ca autorul temei nu a respectat intocmai cadrul creat de phpBB.com pentru dezvoltarea stilurilor. Ai 3 variante:
- va trebui sa iti aduci aminte de unde ai descarcat stilul in ideea ca acolo e specificat cu ce versiune phpBB3 este compatibil stilul
- sa iei legatura cu autorul ei sa afli ce versiunea phpBB3 cu care este compatibil stilul
- sa renunti la stilul curent si sa folosesti un altul compatibil cu ultima versiune phpBB3.