Buna ziua, am din nou o problema.
am avut o eroare la baza de date, si am avut facut un backup la baza de date.
Toate bune si frumoase doar ca acuma cand vreau sa editez un subiect incjis nu ma lasa(am administrator total)
Link http://www.unrealgamers.org
Multumesc anticipat!
Problema Topic Locked
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Topic Locked
Nu am inteles, eroarea a intervenit dupa ce ai restaurat BD din backup ?
Daca da, ai reverificat daca permisiunile sunt cele care erau inainte de restaurare, pentru ca se pare ca nu.
O alta cauza ar fi lipsa anumitor drepturi pentru utilizatorul bazei de date, ai schimbat ceva in acest sens ?
Ce inseamna "nu ma lasa", primesti un mesaj de eroare ?
Daca da, ai reverificat daca permisiunile sunt cele care erau inainte de restaurare, pentru ca se pare ca nu.
O alta cauza ar fi lipsa anumitor drepturi pentru utilizatorul bazei de date, ai schimbat ceva in acest sens ?
Ce inseamna "nu ma lasa", primesti un mesaj de eroare ?
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nu am umblat la permisiuni doar am verificat ce grad de administrare am.
Si cand incerc sa editez un subiect inchis imi apare urmatorul mesaj:
adica nu am permisiunile necesare, dar cand intru in acp sa verific apar cu permisiuni Administrator total.
Si cand incerc sa editez un subiect inchis imi apare urmatorul mesaj:
Cod: Selectaţi tot
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Unde anume verifici aceste "permisiuni Administrator total" ?
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Acp> Permisiuni> Permisiuni Globale> Permisiuni Utilizatori> Selectezi utilizatorul> Configurare Permisiuni>
Si aici ai 3 optiuni: Permisiuni utilizator, Permisiuni moderator global si permisiuni administrator.
Dar am rezolvat problema, aveam eu la permisiuni administrator "administrator total", dar la permisiuni utilizator aveam selectat "nici un rol atribuit" si am dat si acolo "toate facilitatile" si acuma merge. Multumesc oricum si un weekend placut va doresc.
Si aici ai 3 optiuni: Permisiuni utilizator, Permisiuni moderator global si permisiuni administrator.
Dar am rezolvat problema, aveam eu la permisiuni administrator "administrator total", dar la permisiuni utilizator aveam selectat "nici un rol atribuit" si am dat si acolo "toate facilitatile" si acuma merge. Multumesc oricum si un weekend placut va doresc.