in momentul de fata sunt 416 membri, si numai poti sa faci cont de aprox 1 luna ... da eroare ... de la ce este ? sta 1-2 minute apoi da eroare
The entered e-mail domain has no valid MX record.
este vreo limita ceva ?
Nu merge sa te inregistrezi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Nu merge sa te inregistrezi
cred ca forumul tau nu primeste mailurile de tipul respectiv.... normal n-ar trebui sa apara , am patit si eu odata asa ceva dar s-a rezolvat de la sine.The entered e-mail domain has no valid MX record.
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Din ce spui tu, domeniul adresei de email nu este valid. Cum ar fi yahoo.ro sau altele de genul asta. Este vorba strict de partea din adresa de email de dupa caracterul @
Daca esti sigur ca domeniul este valid, mergi in panoul administratorului, pagina General si in panoul din stanga alegi Setari securitate.
In panoul din dreapta, corespunzator acestei optiuni vei vedea urmatoarea setare:
Verifică domeniul e-mail pentru validarea înregistrării MX:
Dacă este activată, domeniul e-mail furnizat la înregistrare şi schimbările profilului sunt verificate pentru validarea înregistrării MX.
Alegi Nu, apesi trimite si reincerci inregistrarea. Ar trebui sa fie OK.
Daca esti sigur ca domeniul este valid, mergi in panoul administratorului, pagina General si in panoul din stanga alegi Setari securitate.
In panoul din dreapta, corespunzator acestei optiuni vei vedea urmatoarea setare:
Verifică domeniul e-mail pentru validarea înregistrării MX:
Dacă este activată, domeniul e-mail furnizat la înregistrare şi schimbările profilului sunt verificate pentru validarea înregistrării MX.
Alegi Nu, apesi trimite si reincerci inregistrarea. Ar trebui sa fie OK.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
multumesc mult, am rezolvat faza cu inregistrarea ... am dezactivat validarea MX