Cateva errori intalnite in phpBB3

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mexicanu
Nou venit
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Cateva errori intalnite in phpBB3

Mesaj de mexicanu »

Buna ziua, am instalat acuma 2 zile platforma phpbb3 (3.0.7-PL1) pe un host platit(cu domeniu .info). La instalare a decurs perfect, dar pe aceste 2 zile au aparut o erroare.
Cand un nou user se inregistreaza si posteaza nu i se salveaza mesajele! El poate sa scrie si 100 de mesaje , la status User la mesaje apare: "Mesaje: 0".
Tin sa spun ca am incercat sa instalez un mod pe forum (advanced quick reply) si nu m-ia mers si iam pus inapoi fisierele default(cele care le-am salvat inainte de instalarea mod-ului). Am realizat exact cum era in install, dar cred ca de la tema 1Game nu a mers.(Problema cu posturile era de inainte de a instala modul!)
Va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta problema si sa imi dati un tutorial de instalare advanced quick reply pe tema 1game si as mai dori sa modific chestia de sub Statistici , "Style created by © Matti, gry komputerowe, alveo witaminy zdrowie witaminy" sa scriu eu altceva!
Nu am gasit raspunsurile la aceasta problema , daca erau pe forum , scuzati-ma!
NU as vrea sa reinstalez forumul deoarece a prins putin trafic si nu vreau sa pierd tot ce-am lucrat!
Multumesc anticipat !
Skyler
Utilizator înregistrat
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Cateva errori intalnite in phpBB3

Mesaj de Skyler »

Dar mesajele apar pe forum? Problema poate fi din permisiuni, toate forumurile tale avand setata optiunea disable post count. Verifica in ACP.
Pentru instructiunile de instalare o sa caut ceva si te anunt, cat despre "chestia" aia de sub statistici, nu ai voie sa o scoti. Acela e copyright-ul autorului si in mod normal trebuie sa ramana acolo, ca o recompensa pentru munca sa.
mexicanu
Nou venit
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de mexicanu »

Numa la 3 userii ne contorizeaza posturile , dar la ceilalti nu.Cred ca este de la permisiuni , dar poti te rog sa imi spui mai clar cum?

O sa astept instructiunile :)

Iar cu "chestia" aia voiam doar sa traduc in romana sa spun creat de cutare si modificat de echipa ....

Multumesc de raspuns!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Pentru contorizare: http://phpbb.ro/viewtopic.php?f=46&t=14 ... re#p102900

Pentru QuickReply: Ultima versiune phpBB3 include optiunea de raspuns rapid dar trebuie activata. Asigura-te totusi ca stilul pe care vrei sa-l folosesti e compatibil cu versiunea ta phpBB3 ca sa nu ai surprize.

PS. Inainte de a intreba incearca sa cauti in forum ca multe din probleme au fost discutate.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”