Ai trecut de pasul asta?bogdan scrie:[...] ai setat drepturile pe directoare conform cu instructiunile de instalare?
Eroare la instalare..de ce?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Eroare la instalare..de ce?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Se pare ca "fantastico" nu a creat toate tabelele.
Sa o luam altcumva: ai vreo tabela phpbb_ in baza de date? Daca nu, inseamna ca scriptul nu poate crea tabelele forumului. Asigura-te ca ai dat drepturi pe directoare asa cum se explica la instalare.
Sterge config.php din radacina forumului si reia instalarea forumului: http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=134
Sa o luam altcumva: ai vreo tabela phpbb_ in baza de date? Daca nu, inseamna ca scriptul nu poate crea tabelele forumului. Asigura-te ca ai dat drepturi pe directoare asa cum se explica la instalare.
Sterge config.php din radacina forumului si reia instalarea forumului: http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=134
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Asta ar suna ca si cum scriptul ar incerca sa scrie ceva in phpbb_config dar aceasta nu exista.SQL ERROR [ mysqli ]
Table 'pariutot_total.phpbb_config' doesn't exist [1146]
golazo, ce prefix ai ales pentru phpBB la instalarea forum-ului?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Am vorbit cu cei de la host si mi sa spus ca este o regula de securitate si din cauza asta nu pot sa il instalez... am rezolvat in cele din urma si am instalat forumul. Multumesc pentru sfaturi si ajutor.