As dori sa stiu si eu cum pot sa schimb permisiunile la vizitatori,sa poata vedea toate forumurile dar sa nu poata posta.
Acum vizitatorii nu pot vedea nici un forum.
Cum pot sa schimb permisiunile la vizitatori?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum pot sa schimb permisiunile la vizitatori?
Asa cum vrei tu sa faci, asa erau permisiunile implicite ale phpBB, imediat dupa instalare.
Poti modifica permisiunile grupului vizitatorilor din PA - Forumuri - Permisiuni forum si aici selectezi forumul, apoi selectezi grupul si la grupul vizitatorilor alegi permisiuni avansate si la Mesaj, alegi sa poata vedea forumul + sa poata citi forumul !
Poti modifica permisiunile grupului vizitatorilor din PA - Forumuri - Permisiuni forum si aici selectezi forumul, apoi selectezi grupul si la grupul vizitatorilor alegi permisiuni avansate si la Mesaj, alegi sa poata vedea forumul + sa poata citi forumul !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Am facut cum ai spus dar tot nu apare nimik.Deci ams chimbat permisiunile in READ ONLY pe toate forumurile,dar ca GUEST nu apare nici un forum.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Macar daca exista functia de a reseta permisiunile la un grup.Exemplu GUEST.
Sa aduc setarile initiale de la instalarea phpbb.
Sa aduc setarile initiale de la instalarea phpbb.