Cum pot sa instalez chatul pe forum?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Lyo
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Cum pot sa instalez chatul pe forum?

Mesaj de Lyo »

Am incercat sa il instalez dar nu reusesc..sper sa imi dati mai multe detalii in ceea ce priveste instalarea.
Sa-mi explici sa inteleg si eu..sau daca vrea sa imi dea cineva id sau prin pm sa ma ajute..
Lyo
Utilizator înregistrat

Re: Cum pot sa instalez chatul pe forum?

Mesaj de Lyo »

Scuzati-ma de dublu post.Am incerc sa il instalez dar da urmatoarele erori:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 29: include(./shout.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 29: include(./shout.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 29: include() [function.include]: Failed opening './shout.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4289: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3478)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4291: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3478)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4292: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3478)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4293: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3478)

Multumesc frumos !
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Cum sa te ajutam daca nu ne spui ce ai incercat sa instalezi?
Si nu mai cere suport pe privat, conform regulamentului suportul se acorda exclusiv pe forum.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Lyo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lyo »

Am instalat ajax chat si am intimpiat erorile pe care le-am scris.
Lyo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lyo »

bogdan sau oricare alt cineva care se pricepe va rog sa ma ajutari si pe mine.multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Nu am folosit acest MOD pana acum. Poate e cineva care l-a experimentat. Normal daca urmezi instructiunile de instalare ar trebui sa mearga (verifica si daca e compatibil cu versiunea phpBB3 folosita)

PS. Conform regulamentului forumului e interzis sa scrii 2 mesaje consecutive la un interval < 24h.
Lyo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Lyo »

ok astept un raspuns de la cineva care la experimentat..eu am urmat corect instructiunile dar nu merge..ziceti-mi si mie cine are instalat aces chat sa stiu pe cine pot intreba sa ma ajute..
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Aici nu tinem inventarul utilizatorilor ce folosesc MOD-uri.

Eventual poti cauta in forum dupa "ajax chat". S-a mai discutat despre acest MOD in trecut.
seth
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de seth »

pune scriptul aici... eu am deja 2 facute...uite demo 1 si demo 2 ....si o sa ma uit prin el..
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”