salutari
imi apare urmatoarea eroare de fiecare data cand vreau sa ma loghez ca admin
"Access to the Administration Control Panel is not allowed as you do not have administrative permissions."
vreo idee?
mersi anticipat
probleme la log in ca admin
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: probleme la log in ca admin
Da este vorba de permisiuni: "Accesul la P.A. nu este permis deoarece nu aveti permisiuni administrative."
Esti Administrator pe acel forum? Este al tau sau al altcuiva care te-a facut si pe tine admin? Daca nu este al tau atunci inseamna ca cineva a vrut sa nu mai fi admin.
Cauta in forum; s-a mai discutat.
Esti Administrator pe acel forum? Este al tau sau al altcuiva care te-a facut si pe tine admin? Daca nu este al tau atunci inseamna ca cineva a vrut sa nu mai fi admin.
Cauta in forum; s-a mai discutat.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Este la fel de posibil ca omul sa fie admin si din cauza unor cookie vechi sa aiba aceste probleme.
Sterge cookie din browser in ce priveste forumul tau, restarteaza browserul si reincearca autentificarea.
Daca esti proprietarul siteului si ai drepturi administrative ar trebui sa mearga. Daca nu, inseamna ca este ce a scris antevorbitorul meu
Sterge cookie din browser in ce priveste forumul tau, restarteaza browserul si reincearca autentificarea.
Daca esti proprietarul siteului si ai drepturi administrative ar trebui sa mearga. Daca nu, inseamna ca este ce a scris antevorbitorul meu
-
- Utilizator înregistrat
buna si mersi de mesaj
da sunt admin pt acel forum ...
am facut exact ce ati scris, dar apare aceeasi eroare ...
uitati-va la acest topic:
http://www.phpbb.com/community//viewtop ... 35&start=0
ma intreb daca, cineva de pe acest forum, a mai avut cineva aceeasi problema
mersi anticipat pt orice recomandare
da sunt admin pt acel forum ...
am facut exact ce ati scris, dar apare aceeasi eroare ...
uitati-va la acest topic:
http://www.phpbb.com/community//viewtop ... 35&start=0
ma intreb daca, cineva de pe acest forum, a mai avut cineva aceeasi problema
mersi anticipat pt orice recomandare
-
- Utilizator înregistrat
am reusit sa rezolv pana la urma si eu ...
am mai scris si in alta parte, dar o sa scriu si aici in cazu in care cineva mai are aceasta problema sa poata gasi mai repede o eventuala solutie
Asadar:
"initial nu am citit prea bine ce ati scris aici
totusi, dupa o revizuire mai atenta m-am prins ce si cum si am aplicat si la mine
solutia este valabila atat pt mozilla (versiunea 3.6.3) cat si pt IE (versiunea 6...)
inainte de toate am facut un cache clear (desi nu stiu daca a contribuit sau nu la rezolvarea prob ... )
apoi
m-am logat ca admin in pagina de index a forumului
sub Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group aveti Administration Control Panel
accesati acel link si o sa va ceara din nou sa va logati ca admin, apoi o sa va redirectioneze automat catre panoul de control
sper sa va ajute
succes"
am mai scris si in alta parte, dar o sa scriu si aici in cazu in care cineva mai are aceasta problema sa poata gasi mai repede o eventuala solutie
Asadar:
"initial nu am citit prea bine ce ati scris aici
totusi, dupa o revizuire mai atenta m-am prins ce si cum si am aplicat si la mine
solutia este valabila atat pt mozilla (versiunea 3.6.3) cat si pt IE (versiunea 6...)
inainte de toate am facut un cache clear (desi nu stiu daca a contribuit sau nu la rezolvarea prob ... )
apoi
m-am logat ca admin in pagina de index a forumului
sub Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group aveti Administration Control Panel
accesati acel link si o sa va ceara din nou sa va logati ca admin, apoi o sa va redirectioneze automat catre panoul de control
sper sa va ajute
succes"