Activity Stats Mod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Activity Stats Mod
Ma poate ajuta cineva?
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
Sona: Nu stiu daca ajuta sa scrii cate un mesaj la fiecare 3 zile.
Ai incercat sa intrebi in subiectul creat la phpBB.com sau sa contactezi direct autorul?
Ai incercat sa intrebi in subiectul creat la phpBB.com sau sa contactezi direct autorul?
- Sona
- Utilizator înregistrat
Autorul nu l-am contactat,am observat pe alte forumuri romanesti aceasta optiune,deci o sa mai cercetez putin eventual o sa intreb in subiectul precizat de tine mai sus.In alta ordine de idei e vina mea ca nu se raspunde la un mesaj de al meu,scris la cel putin 2 zile dupa cel anterior in contextul in care regulamentul interzice 2 mesaje consecutive la interval de 24h?Nu cred.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
= Sona bogdan nu se referea la regulament. =
Incearca atunci sa contactezi administratorii acelor forum-uri sa te ajute si pe tine.
Incearca atunci sa contactezi administratorii acelor forum-uri sa te ajute si pe tine.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca fiecare dintre cei care au deschis cate un subiect la care nu s-a gasit rezolvarea ar face "follow-up" la fiecare 2-3 zile. In plus nu e o problema de viata si de moarte e o functionalitate "nice to have it" dar poti trai si fara ea.Sona scrie:In alta ordine de idei e vina mea ca nu se raspunde la un mesaj de al meu,scris la cel putin 2 zile dupa cel anterior in contextul in care regulamentul interzice 2 mesaje consecutive la interval de 24h?Nu cred.
- Sona
- Utilizator înregistrat
Categoric,viata e mai frumoasa decat un suport pentru forumul personal,nu trebuie sa fii ironic,daca s-ar fi raspuns "la timp" nu ar mai fi existat aceste mesaje ironice unul la adresa altuia.Imi pare bine ca raspundeti la alte mesaje care nu prezinta prea mult interes,ce vin din partea unor useri care vor "mura in gura" tot.Multumesc pentru suportul acordat pana acum pe acest forum,a fost de folos,nu am un forum prea complex pentru ca nici nu imi doresc,pentru problemele care le voi avea pe viitor nu voi mai cere nici o solutie aici,ma voi orienta dupa posturile vechi si dupa rezolvarile lor.Inca un lucru,daca nu v-as fi tras de maneca ar fi fost unul din mesajele lasate balta.
- bogdan
Personal nu am timp de ironii (mai ales aici) dar imi place sa mentinem un forum curat. Asa ca e de bun simt sa respecti regulile, sa nu abuzezi in a adresa aceeasi intrebare de mai multe ori si nu in ultimul rand sa verifici subiectul deschis de autor pe phpBB.com (forumul oficial) in cazul functionalitatilor noi pentru MOD-uri.
PS. Unde mai pui ca la anul pe vremea asta subiectul curent ar putea avea 16 + 121 (365 zile/3) = 137 mesaje daca ai scrie acelasi mesaj la fiecare 3 zile. Inutil, nu-i asa? Sunt convins ca daca e cineva care are raspunsul te va ajuta.
PS. Unde mai pui ca la anul pe vremea asta subiectul curent ar putea avea 16 + 121 (365 zile/3) = 137 mesaje daca ai scrie acelasi mesaj la fiecare 3 zile. Inutil, nu-i asa? Sunt convins ca daca e cineva care are raspunsul te va ajuta.
- Sona
- Utilizator înregistrat
Inutil sa ne mai contram.Ai resurse sa imi raspunzi 16+121 (365 zile/3) = 137 mesaje.Iti e mai usor sa faci asta decat sa raspunzi unui mesaj scris de aproximativ 5 zile.
- bogdan
Cu conditia sa am raspunsul. Altfel pot sa bat campii si nu te alegi cu nimic.
Nici macar acum nu ai avut bunavointa sa citesti subiectul de la phpBB.com. La o simpla cautare am gasit un raspuns din 2008 al autorului vis-a-vis de intrebarea ta. Nu am timp sa vad ce s-a mai intamplat asa ca te invit sa citesti acolo restul discutiilor.
PS. Am incercat sa-ti explic care e ideea dar iar nu ai inteles.
Nici macar acum nu ai avut bunavointa sa citesti subiectul de la phpBB.com. La o simpla cautare am gasit un raspuns din 2008 al autorului vis-a-vis de intrebarea ta. Nu am timp sa vad ce s-a mai intamplat asa ca te invit sa citesti acolo restul discutiilor.
PS. Am incercat sa-ti explic care e ideea dar iar nu ai inteles.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Sona mai pe intelesul tau: nu ti-a raspuns nimeni exact deoarece nu stie nimeni raspunsul (inca).
Ai tinut cont de sfatul dat de mine aici?
Fara suparare dar nu cred ca bogdan ar avea vreun motiv sa nu iti raspunda. Ba din contra ti-a raspuns, chiar si cand a vazut ca insisti si postezi in continuare.
Ai tinut cont de sfatul dat de mine aici?
Fara suparare dar nu cred ca bogdan ar avea vreun motiv sa nu iti raspunda. Ba din contra ti-a raspuns, chiar si cand a vazut ca insisti si postezi in continuare.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro