portal

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
NimenyAltu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

portal

Mesaj de NimenyAltu »

respect tuturor si stiu ca o sa primesc un set de injuraturi dar a-m tot cautat un "portal" pentru ultima versiune si nu pot sa spun ca nu am gasit dar nu stiu daca e bun si cum sa-l instalez.
am gasit cateva explicatii despre cum se instaleaza un "portal" insa nu am reusit :(((( asa ca va rog (dupa ce terminati sa ma injurati) spuneti-mi si mie de unde iau un "portal" pentru versiunea "3.0.7" si spuneti-mi cum sa instalez acest "portal" ca din ce am vazut pana acum sunt explicatii date in mare si cred ca undeva e o chichita mica care i-mi scapa de nu reusesc sa instalez .
(nu vreau chiar mura in gura dar cat de cat mai explicat)

va rog mult sa ma ajutati si stiu ca se va gasi cineva care sa o faca asa ca va multumesc anticipat .
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: portal

Mesaj de bogdan »

S-a mai discutat in forum subiectul asta.

viewtopic.php?f=46&t=16432&p=116104&hil ... al#p116104

Momentan phpBB.com prezinta trei solutii pentru portal dar niciuna nu este actualizata pentru 3.0.7. Poti incerca pe riscul tau (poate sa mearga dar nu garantat)
- Phpbb Primetime
- Board3 Portal
- easyPortal

Pentru instalare MOD-uri vezi: knowledge/kb_show.php?id=105

Sfatul meu e ca daca nu intelegi suficient cum functioneaza forumul sa nu te "arunci" la a instala tot felul de MOD-uri.
NimenyAltu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: portal

Mesaj de NimenyAltu »

bine bogdan am inteles ideea si momentan nu am sa pun portal si ai drptate si cu modurile asa ca am sa o las mai moale.
multumesc
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”