Cum se "fenteaza" statistica?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Cum se "fenteaza" statistica?
In partea de jos a fiecarui forum phpbb este lista cu utilizatorii conectati, inregistrati, vizitatori...
Urmaresc de ceva timp un forum care banuiesc ca fenteaza statistica. Desi apare ( date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute), nu e asa. Mi-am facut cont la ei, m-am autentificat, mi-am vazut numele jos in lista, m-am deautentificat si surpriza... 12 ore am aparut ca sunt on-line. Site-ul este:
http://www.spiruharet-newsmart.ro/index.php
Stie cineva cum au facut?
Urmaresc de ceva timp un forum care banuiesc ca fenteaza statistica. Desi apare ( date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute), nu e asa. Mi-am facut cont la ei, m-am autentificat, mi-am vazut numele jos in lista, m-am deautentificat si surpriza... 12 ore am aparut ca sunt on-line. Site-ul este:
Scriu despre publicitate si comentez reclame tv pe blogul personal.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum se "fenteaza" statistica?
Probabil au marit durata sesiunii din Panoul administratorului -> General -> Încarcă configurări -> Durată sesiune la mai mult de 43200.
-
- Utilizator înregistrat
OK, am modificat la forumul meu si sunt curios ce se intampla. Va tin la curent.
-
- Utilizator înregistrat
Am revenit cu vesti proaste, nu merge. Am incercat si cu stilul subsilver 2, nu a mers nici asa.
Poate stie cineva cum poate forumul sa-ti tina minte toti utilizatorii care au intrat intr-o zi si totusi, jos la statistica sa-ti spuna ca sunt doar cei din ultimile 5 minute.
Poate stie cineva cum poate forumul sa-ti tina minte toti utilizatorii care au intrat intr-o zi si totusi, jos la statistica sa-ti spuna ca sunt doar cei din ultimile 5 minute.
- Tiestto
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3.0.7
- Nivel phpBB: Mediu
Pai este usor , modifici din panoul timpul , iar dupa aceea trebuie sa modifici stilul folosit de tine si sa scrii (2,3,4,5) minute in loc de ce apare acolo .
---- LIBER ---
-
- Utilizator înregistrat
Pare simplu ce spui tu, dar nu stiu ce fisier sa mosific, sa nu stric ceva.
Mi-ar fi mai simplu daca mi-ai spune unde sa modific, ceva de genul:
cauta fisierul "x" si modifica unde apare "asta".
Mi-ar fi mai simplu daca mi-ai spune unde sa modific, ceva de genul:
cauta fisierul "x" si modifica unde apare "asta".
-
- Utilizator înregistrat
A facut cineva modificarea asta? Poate ma indruma si pe mine...
Daca ai fi putin inteligent ... ai incerca sa inveti php ai face si tu ce fac alti, nu sa vorbesti aiurea de alte site- uri ... asa pentru informatia ta acel site e condus de o lady si stie html, php, mqsl si poate face ce modificari vrea eacosty1 scrie:In partea de jos a fiecarui forum phpbb este lista cu utilizatorii conectati, inregistrati, vizitatori...

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Experimentat
La configurarile de incarcare din pagina general (traducerea originala era ceva de genul Incarca configurari):
In fisierul de limba aflat in root/language/common.php cauta:
'VIEW_ONLINE_TIMES' => 'date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele %d minute'
si inlocuieste cu
'VIEW_ONLINE_TIMES' => 'date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute'
Totusi nu inteleg de ce sa furi statisticile, doar daca nu va mancati intre voi astia cu forumuri spiru haret ca sunt o groaza din ce am vazut.
Cat priveste afirmatia cu stiu php, mysql, si alte limbaje este relativa, pentru ca nu se rezuma totul la a modifica un script pe placul tau, ci la a sti sa faci ceva de la zero, inclusiv ultimele noutati in domeniu. Fara suparare.
Intradevar siteul specificat fura statisticile, insa are si ceva vizite, dar nu cum este afisat.
Bafta domnule costy1, sa imi zici daca ai reusit
Inlocuiesti valoarea cu un numar de minute mare insa asa cum spune si descrierea vei genera o incarcare pe server la actualiyarea statisticilor.Limită timp utilizatori online:
Numărul de minute după care utilizatorii inactivi nu vor mai apărea în secţiunea "Cine este conectat". Cu cât este mai mare valoarea, cu atât este lungă procesarea necesară pentru a genera această listă.
In fisierul de limba aflat in root/language/common.php cauta:
'VIEW_ONLINE_TIMES' => 'date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele %d minute'
si inlocuieste cu
'VIEW_ONLINE_TIMES' => 'date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute'
Totusi nu inteleg de ce sa furi statisticile, doar daca nu va mancati intre voi astia cu forumuri spiru haret ca sunt o groaza din ce am vazut.
Cat priveste afirmatia cu stiu php, mysql, si alte limbaje este relativa, pentru ca nu se rezuma totul la a modifica un script pe placul tau, ci la a sti sa faci ceva de la zero, inclusiv ultimele noutati in domeniu. Fara suparare.
Intradevar siteul specificat fura statisticile, insa are si ceva vizite, dar nu cum este afisat.

Bafta domnule costy1, sa imi zici daca ai reusit
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc visualstorm , modificat cu succes.