Acela nu e un stil standard si destul de putin cunoscut. Tinand cont ca ai platit pentru el probabil poti cere suport autorului.
Altfel poti incerca sa:
- te "joci" cu fisierele stilului localizate in \styles\stil_folosit\template si \styles\stil_folosit\theme (asigura-te ca ai facut backup)
- sa modifici fisierele de limba localizate in \language\ro astfel incat sa-ti incapa textele
butoane si imagini din set INVIZIBILE
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: butoane si imagini din set INVIZIBILE
de tinut mine! o sa incerc maine sau cand am mai mult timp si va anunt rezultatele
multumesc
multumesc
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Esti tu sigura ca este din cauza limbii Romane?
Ai incercat sa schimbi limba sa vezi cum iti apare? Incearca, poate ai dreptate.
Ai incercat sa schimbi limba sa vezi cum iti apare? Incearca, poate ai dreptate.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
da! am verificat! in limba engleza intra toate campurile pe un rand! trebuiesc scurtate textele in romana... o sa ma ocup cand am timp si va anunt daca am reusit
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Una din variante ar fi sa modifici fisierele de limba romana, respectiv sa reduci numarul de cuvinte folosite la traducere.