cum pot sa fac o pagine de luare in evidenta ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
heu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

cum pot sa fac o pagine de luare in evidenta ?

Mesaj de heu »

salutare ...
Am si eu o mica rugaminte .
Ajutatima sa fac o pagina de luare in evidenta redirectele de la Counter-Strike1.6 .. sau macar sa imi spuneti cum as putea sa o fac . de exemplu cum ar fii asta ... Va rog sa ma ajutati ...

Va Multumesc .
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: cum pot sa fac o pagine de luare in evidenta ?

Mesaj de bogdan »

Eu nu stiu de ce nu intrebi pe site-urile de profil. Putin probabil sa stie cineva raspunsul in forumul asta.
k1duu111
Nou venit
Versiune: 3.0.6
Server: Windows

Mesaj de k1duu111 »

Acela este un script care se cumpara, nu este public ! Deasemenea ai nevoie si de un plugin! Scriptul php ti-l pot da eu, dar sma de la plugin nu il am. Acela costa cam 10 euro.
heu
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7

Mesaj de heu »

bogdan scrie:Eu nu stiu de ce nu intrebi pe site-urile de profil. Putin probabil sa stie cineva raspunsul in forumul asta.

Nu ma prea pricep ... sunt nou in asa ceva ... spunemi si mie un site de unde as putea afla un raspuns mai util ...

k1duu111 scrie:Acela este un script care se cumpara, nu este public ! Deasemenea ai nevoie si de un plugin! Scriptul php ti-l pot da eu, dar sma de la plugin nu il am. Acela costa cam 10 euro.
lasami te rog un link de unde pot sa downloadez scriptul ... si spunemi cam ce as putea face cu el .. si de unde as putea cumpara sma ??
k1duu111
Nou venit
Versiune: 3.0.6
Server: Windows

Mesaj de k1duu111 »

Pai eu am cumparat scriptul impreuna cu pluginul amxx, dar sma nu vrea sa il vanda. Scriptul ti-l dau gratis, dar ca sa iti faca pluginul te costa 10 euro. Iti spun mai multe pe mess.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”