topic sticky, important, anunt

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ionmic
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

topic sticky, important, anunt

Mesaj de ionmic »

salut,

vreau sa aflu cum pot face un topic sticky, important, anunt... nu gasesc niciunde aceasta optiune (nici admin nici la moderator global- care are din default permisiuni intregi).

multumesc anticipat.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: topic sticky, important, anunt

Mesaj de dorin »

Sub chenarul in care scrii mesajul:
anunt.jpg
anunt.jpg (31.18 KiB) Vizualizat de 1746 ori
ionmic
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionmic »

din pacate nu am optiunile pe care le aveti si dvs.... dupa cum se vede si din imagine

Imagine
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

In cazul acesta ar trebui sa verifici in Panoul administratorului -> Permisiuni -> Permisiuni forum pentru grupuri daca grupul administratorilor/moderatorilor au dreptul de a crea astfel de subiecte pe un anumit forum
ionmic
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionmic »

da, de acolo era

imi cer scuze pentru timpul pe care l-ati consumat, e prima data cand umblu cu v3.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Nicio problema. Asa invatam.

Iti recomand sa citesti si documentatia oficiala phpBB3
ionmic
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionmic »

da, daca nu voi mai intelege ceva am sa citesc si acel ghid. mersi
voodooppl
Nou venit
Versiune: 3.0.5

Mesaj de voodooppl »

domnu admin sfaturi dastea gen "Iti recomand sa citesti si documentatia oficiala phpBB3" poate sa dea oricine

poti sa imi explici si mie cum se traduce sticky in romana in phpbb ca "lipicios" nu e in nici un caz

am bagat scriptul asta pentru un forum si incepe sa imi para rau, pentru fiecare modificare trebuie sa consult forumul in limba romana si engleza poate careva s-a lovit de acea problema si zice ceva ....... in rest "citeste documentatia". doar ca sa bagi un counter e o intreaga aventura .. nu mai vorbim sa pun un iframe in semnatura , care am reusit-o dupa 2 zile de citit.. si in nici un caz la phpbb romania . Acum trebuie sa mai citesc inca vreo 2 zile sa vad cum scap de drop down menu pentru ca nu pot sa schimb fontul care e prea mare .... ori il scot si gata... ori citesc documentatia , asa ca mai bine il scot .

mentionez nu sint incepator in ale html,php,site-uri si altele
bogdan

Mesaj de bogdan »

voodooppl scrie:domnu admin sfaturi dastea gen "Iti recomand sa citesti si documentatia oficiala phpBB3" poate sa dea oricine
Nu e nevoie de apelative gen "domnu' admin". Trebuie doar sa folosesti numele de utilizator. Astfel se evita si eventuale confuzii. Legat de a doua afirmatie ideea e foarte simpla: multi intreaba fara a se deranja sa consulte documentatia phpBB3 sau sa caute solutia prin forum (asa cum "zice" regulamentul ca sa nu mai pierdem timp inutil). De aceea tot reamintesc acest lucru si nu doar cu un link general ci de multe ori cu unul specific. Sa nu uitam ca desfasuram aceasta activitate de suport in timpul disponibil, fara sa ni se ceara si fara a fi platiti; doar din pasiune (personal sunt implicat din 2002).
voodooppl scrie:poti sa imi explici si mie cum se traduce sticky in romana in phpbb ca "lipicios" nu e in nici un caz
Se pare ca treci de la un subiect la altul fara un anumit motiv. Din cate imi aduc aminte acest termen a fost tradus in prima versiune pentru fisierele in limba romana create pentru phpBB 2.x. Exista deja un subiect Sesizari - Traducere phpBB3 unde poti veni cu sugestii si le putem discuta. Doar informativ iata cum traduce Google Translate si Dictionare.com termenul sticky
voodooppl scrie:am bagat scriptul asta pentru un forum si incepe sa imi para rau
In primul rand nimeni nu te obliga sa folosesti o anumita solutie. Sunt destule pe piata si unele chiar gratuite asa cum e si phpBB.
voodooppl scrie:pentru fiecare modificare trebuie sa consult forumul in limba romana si engleza poate careva s-a lovit de acea problema si zice ceva ....... in rest "citeste documentatia".
Aici e vorba doar de exercitiu si un pic de efort din partea fiecaruia. E de recomandat sa citesti macar documentatia caci nimeni nu s-a nascut invatat. Doar ca noi romanii credem ca suntem mai descurcareti decat altii si nu avem nevoie sa mai citim nimic.
voodooppl scrie:doar ca sa bagi un counter e o intreaga aventura ..
Acest lucru s-a discutat deja in forum si cu o simpla cautare ai fi gasit solutia. Nu e greu, nu-i asa? Dar e mai simplu sa acuzam. In plus aceasta comunitate se bazeaza pe aportul fiecaruia si nu trebuie asteptat de la o mana de oameni sa ofere ajutor. Majoritatea vine, intreaba si pleaca; tine tot de felul nostru de a fi. Ca si sugestie: exista un Catalog de articole care poate fi imbunatatit si fiecare dintre noi poate trimite un articol pe o tema noua. Cati au procedat asa? Putini. Motivele? Simplu de dedus.
voodooppl scrie:nu mai vorbim sa pun un iframe in semnatura , care am reusit-o dupa 2 zile de citit.. si in nici un caz la phpbb romania .
Ai intrebat? Cred ca nu; probabil ai preferat sa te descurci singur si felicitari ca ai rezolvat aceasta problema.
voodooppl scrie:Acum trebuie sa mai citesc inca vreo 2 zile sa vad cum scap de drop down menu pentru ca nu pot sa schimb fontul care e prea mare .... ori il scot si gata... ori citesc documentatia , asa ca mai bine il scot .
Cat traim invatam...
voodooppl
Nou venit
Versiune: 3.0.5

Mesaj de voodooppl »

daca fac un forum despre phpbb in 3 luni va fug vizitatorii asa ca daca nu te platesc oamenii nu te mai implica "parerea mea"
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”