Lipsa buton"raspunde"

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
luana
Nou venit
Versiune: 3.0.3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Lipsa buton"raspunde"

Mesaj de luana »

Buna ziua!
Poate multi care vor vedea acest "nou" subiect vor zice:"iara..."...,din pacate,da!
Sa va zic um sta treaba,mi s-a facut un site( nu l-am facut...ca n-am habar),am platit persoana,totul bine si frumos pana cand mi-a pus forumul. mi-a lasat offline:"uite aici forumul pus si uite aici documentatie:BAFTA!!!"
Am citit,articole in engleza,in romana,toate topicuri de pe siteul aceasta si de pe .com...si tot nu mi-am rezolvat problema.
Problemele sunt urmatoarele. este un forum,va fi un forum in romana,stilul prosilver:
1. imi apare buton de "Subiect Nou" numai la un anumit forum
2.nu imi pare deloc"Raspunde"
3.nu inteleg care este diferenta dintre forum si legatura
4.cum fac sa imi para descrierea topicului respectiv dedesupt la numele forumului(exemplu: offtopic si dedesupt sa apara:discutii de tot felul)
si ar mai fi probleme dar nu stiu dca avoi gasi pe cineva care sa ma ajute, pe intelesul meu , adica in limbaj romanesc nu limbaj de calculatorist :D

Cu toata stima!
Gotyc
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Mediu

Re: Lipsa buton"raspunde"

Mesaj de Gotyc »

CE limbi folosesti pe phpbb
Engleza si romana ?
luana
Nou venit

Mesaj de luana »

este setat pe romana.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

1. Verifica permisiunile pe subforumul(subforumurile) cu pricina pentru utilizatorul/grupul de utilizatori folosit: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ions_forum
2. S-a mai discutat in forum: Verifica daca ai fisierul de imagine pentru Raspunde in directorul \styles\...\imageset\ro. Verifica permisiunile pe subforumul(subforumurile) cu pricina pentru utilizatorul/grupul de utilizatori folosit: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ions_forum
3. http://www.phpbb.com/support/documentat ... rums_types
4. Detaliaza te rog.

PS. Conform regulamentului pentru intrebari diferite trebuie deschise subiecte diferite sa nu facem o varza
luana
Nou venit

Mesaj de luana »

ptiu...stai ca m-am pierdut deja la 1,2 si 3.o sa imi dureze ceva sa incerc.
Asa,cu 4.. cum scrie aici,topic:instalare,actualizare,conversie si la desrierea : probleme de instalare,etc. nu imi arata descrierea topicului ci doar numele forumului.

in legatura p.s.ul nu am vrut sa deschis mai multe subiecte,tocmai ca sa nu stresez lumea ca necunostintele mele. sper ca nu am gresit. multumesc!
bogdan

Mesaj de bogdan »

luana scrie:Asa,cu 4.. cum scrie aici,topic:instalare,actualizare,conversie si la desrierea : probleme de instalare,etc. nu imi arata descrierea topicului ci doar numele forumului.
Vezi: http://www.phpbb.com/support/documentat ... forums.php

Dupa cum vezi toate raspunsurile sunt in documentatia phpBB3. Iti recomand sa o consulti integral inainte de a mai trimite si alte intrebari.
luana
Nou venit

Mesaj de luana »

Multumesc Bogdan,
Vezi tocmai din motivul acesta am scris aici cautand un ajutor,pas cu pas pt phpbb. M-am uitat peste linkurile date de tine,le mai citisem odata,dar nu inteleg tot ce scrie acolo(nu din cauza ca sunt in engleza :D). Uite,exemplu...am sters tot ce aveam pe forum(ca si categorii,forumuri si legaturi),acum daca incerc sa fac un forum nou,imi afiseaza la camul de imagine a forumului un nume si o parola...de unde au aparut...nu stiu,si nici nu gasesc raspunsul pe paginile php sau nu le-am citit eu bine.
Hai ca le mai citesc odata.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cred ca ar fi utila o captura sau un link catre forum.

Sfat: Inainte de a utiliza un forum online ar trebui sa exersezi toate procedurile de baza pe local folosind un forum de test.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”