Implementare cod php/html pentru monitorizarea traficului

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ionmic
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Implementare cod php/html pentru monitorizarea traficului

Mesaj de ionmic »

seara buna, un an nou fericit si speram multi ani de acum incolo,

ma chinui de ceva timp sa monitorizez traifcul forumului meu si nu reusesc. cred ca problema se pune atunci cand incerc sa aduag codul php/html in paginile temei instalate sau alta pagina a forumului.

mai intai am instalat un script pentru ceea ce-mi trebuia si-am bagat codul php in index.php al forumului. statisticile imi sunt aratate anapoda si fara niciun sens sau rost.
mi-am spus ca este posibil sa fie din cauza scriptului. astfel mi-am facut un cont la gtop si-am bagat codul html prin paginile temei (in diverse pagini din tema si forum). fara rezultat... dupa care am bagat in pagina html din / (e o simpla pagina care redirectioneaza vizitatorii spre subdomeniul forumului) si-a functionat, insa doar pentru /. deci nu-mi apar statistici legate de forumul care este pe un subdomeniu al / (ceea ce are oricum logica; dar era singura pagina unde am reusit sa pun acel cod, in cele ale forumului nici macar nu aparea micul banner de la gtop).

chiar nu reusesc sa-mi dau seama cum anume si unde ar trebui sa implementez aceste coduri pentru o buna functionare a monitorizarii.

- scuzati daca topicul nu-si are locul aici, nu mi-am dat seama exact unde s-ar putea incadra

va multumesc.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Implementare cod php/html pentru monitorizarea traficului

Mesaj de dorin »

Am cautat pe forum folosind functia de cautare si uite ce am gasit:

:arrow: Cum pot sa pun sigla de la trafic.ro pe forum?;

:arrow: Cum pot sa modific header-ul si footer-ul?.

Poti face si tu cautari mai detaliate.
ionmic
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionmic »

mi-e teama ca n-ati inteles c-am incercat a adauga codurile in mai multe pagini. adica overall_footer.html fiind printre primele in care am incercat.
oriunde as pune codul in overall_footer.html nu apare bannerul gtop.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

In overall_footer.html codul trebuie pus inainte de </body> pentru a functiona corect si pentru a aparea pe forum.
Dupa ce faci asta curata cache-ul si/sau improspateaza tema/sabloanele si iti va aparea banner-ul.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
dorin
Fost coleg
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de dorin »

Poate codul e valabil doar pentru domeniu si nu si pentru subdomenii (acelasi lucru stiu ca e valabil si la trafic.ro). Ai intrebat acest lucuru la gtop.ro ?
ionmic
Utilizator înregistrat

Mesaj de ionmic »

paranormal scrie:In overall_footer.html codul trebuie pus inainte de </body> pentru a functiona corect si pentru a aparea pe forum.
Dupa ce faci asta curata cache-ul si/sau improspateaza tema/sabloanele si iti va aparea banner-ul.
da, se pare ca trebuia o improspatare in sabloane. va multumesc mult pentru timpul acordat tuturor.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”