cum pot sa mut posturile si userii pe versiunea de phpbb6?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
fnat1c
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.4
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

cum pot sa mut posturile si userii pe versiunea de phpbb6?

Mesaj de fnat1c »

Salut!
Am si eu o prob, am schimbat domeniu+host, adica ne-am mutat pe alta comunitate, si pe cumunitatea noua am instalat phpBB 3.0.6, iar pe cea veche, aveam v3.0.5, si nu stiu cum sa fac sa nu pierd posturile si membrii de pe cumunitatea veche.
As vrea sa stiu ce fisiere ar trebuii inlocuite, daca se poate :) desi nu cred !sau poate ar exista vr-o sansa:-??

Multumesc !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: cum pot sa mut posturile si userii pe versiunea de phpbb6?

Mesaj de bogdan »

In normal se preia forumul vechi si se muta cu totul pe serverul nou dupa care se face upgrade. Gasesti mai multe articole despre aceasta procedura aici

Sau vrei sa unesti cele 2 forumuri care au mesaje/utilizatori diferite/diferiti?
pvp#
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de pvp# »

Sunt fnat1c, cred ca mi s-a resetat parola, si am incercat s-o recuperez dar nu mai gasesc e-mailu` (din cele 20 )
...........
Si acum sa revnim la problema :d
Am rezolvat-o, am urcat forumu` vechi pe hostu` nou, si am schimbat permisiunile de la folderele cache/files/store/images->avatars->upload si de la fisieru` config.php , le-am schimbat in '777' !

Multumesc bogdan, de la replyu` tau mi-a venit ideea cu permisiunile.
Imi puteti sterge contu` cu pvp# , doar dupa ce cieste unu` dintre administratori mesaju` :d
Si daca se poate sa-mi recuperez parola, sa mi-o resetati voi, va pot da un PM. cu pw :D
bogdan

Mesaj de bogdan »

Parola se poate recupera folosind formularul de aici.

Ar fi trebuit sa ne contactezi in loc sa-ti faci un alt cont. Crearea clonelor este interzisa pe forum.
pvp#
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5

Mesaj de pvp# »

imi cer scuze, dar am spus ca nu gasesc e-mailu, si chiar daca l-as gasi, nu as mai sti parola de la IDu

il puteti sterge pe fnat1c, si sa-l lasati pe pvp#, si ca sa vedeti ca nu va mint..uitati-va la conturi si vedeti daca sunt IP-urile la fel.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Tocmai ca formularul de mai sus iti reseteaza parola (deci nu trebuie sa o stii) trimitand pe mail un link. Acel mesaj trebuie sa-l gasesti tu si nu cel pe care l-ai primit cand te-ai inregistrat pe forum prima data.

PS. Nu stiu cum de vrei tu sa administrezi un forum cand nu cunosti notiunile de baza ale acestuia. Daca stii engleza citeste documentatia phpBB3
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”